Bericht van Golfpark Wilnis 11 augustus 2020

Geachte leden,

Velen van u hebben ons de afgelopen weken een aantal vragen gesteld, graag willen wij die voor u beantwoorden.

De reserveringsregels voor de baan zijn weer zoals ze voorheen waren, dat  betekent dat elke speelrechthouder 3 maal per week kan boeken via internet. Dit geldt zowel voor de leden die op de PAR-3 baan spelen als voor de grote baan.
Nieuw is daarbij dat al een week vooruit geboekt kan worden vanaf 22.00 uur in plaats van 0.00 uur.

Verzoek aan de spelers op de PAR-3 baan om ook echt te boeken zodat wij u kunnen traceren mocht dit van ons gevraagd worden.

Heeft u geen starttijd geboekt maar komt u wel in ons restaurant of op het terras, wilt u dan uw naam met telefoonnummer noteren op de daarvoor bestemde lijst op de statafel in het restaurant of op het terras. Heeft u wel een starttijd geboekt dan hebben wij uw gegevens al, mocht dat onverhoopt nodig zijn.

De corona regels worden weer wat scherper en wij en ook u zullen zich aan de regels moeten houden om te voorkomen dat ons golfpark bijdraagt aan de verspreiding van het virus. Wij vertrouwen op uw verantwoordelijkheidsgevoel.

Ons nieuwe terras is nog niet af. De witte platen worden in september nog vervangen door glazen exemplaren zodat u vanuit elke hoek mooi uitzicht heeft over de baan. Ook aan de leuning zullen nog aanpassingen worden gedaan. In het najaar gaat er ook nog één en ander beplant worden.

Veel en verstandig golfplezier de komende tijd !

 

Met vriendelijke groet,
Golfpark Wilnis,
Alice en Susan Kool