Beste leden van Golfclub Veldzijde,

Zoals vastgelegd in het Beleidsplan organiseert Golfclub Veldzijde jaarlijks activiteiten ten bate van een goed doel tijdens de Goede Doelen Week. Zoals eerder aangekondigd, spannen we ons dit jaar in om de Voedselbanken van Woerden en De Ronde Venen te ondersteunen.

Als golfclub willen we graag een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap.
Daarom willen we jullie uitnodigen om samen met ons een verschil te maken door onze inzet te richten op dit goede doel.

De Voedselbank speelt een cruciale rol in het ondersteunen van gezinnen en individuen die het financieel moeilijk hebben. Door voedsel en basisbehoeften te verstrekken, bieden ze hoop en verlichting aan degenen die dit het meest nodig hebben.

Hoe kunnen we helpen?
Tijdens de Goede Doelen Week zullen we verschillende activiteiten organiseren om geld en producten in natura in te zamelen voor dit belangrijke doel.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijden in de actieweek van 25 september tot en met 1 oktober 2023 zal worden verhoogd ten gunste van de Voedselbank. Deze bijdragen zullen door het bestuur worden verdubbeld tot een maximum van € 1.000,00.

Ook is in de hal van het clubhuis een kraam geplaatst waar je producten in kratten kunt plaatsen. De Voedselbank heeft een verlanglijstje bij ons aangeleverd van de producten waaraan op dit moment de meeste behoefte is:
– Lang houdbare melk
– Blikjes mais
– Potjes pesto
– Soep in blik
– Bloem
– Vloeibaar wasmiddel
– Zilvervliesrijst
– Pasta penne

Het spreekt voor zich, dat de verpakkingen ongeopend dienen te zijn en dat de houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken.

We moedigen jullie aan om deel te nemen en samen een verschil te maken voor de gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Bedankt alvast voor jullie steun en betrokkenheid.

Namens het bestuur,

Carla Leferink