Op maandag 2 oktober 2023 mochten Vincent Klarenbeek en Carla Leferink een cheque ter waarde van € 2.017,00 overhandigen aan de secretarissen van de Voedselbank Woerden en Voedselbank De Ronde Venen.

Dit bedrag is het resultaat van inspanningen van de wedstrijdcommissies van de 18-holes baan en par-3 baan. Het inschrijfgeld voor de wedstrijden tijdens de actieweek werd tijdelijk verhoogd ten bate van het goede doel. Veel spelers kozen ervoor, dit bedrag naar eigen inzicht te verhogen. De donderdagochtendwedstrijd van Heren Senioren stond geheel in het teken van het goede doel. Deelnemers kregen de mogelijkheid ‘aflaten’ te kopen voor het goede doel; zo kon men bijvoorbeeld 5 Mulligans, 5 strafslagen en 5 gemiste korte putts afkopen. Er was één deelnemer die maar liefs 15 aflaten kocht ter waarde van € 20,00! Een ludieke actie die ongetwijfeld ook nog eens voor veel hilariteit heeft gezorgd.

Naast de financiële bijdragen hebben onze leden royaal producten in natura gedoneerd in de kraam van de Voedselbank, die speciaal voor de Goede Doelenweek in de hal van het clubhuis was geplaatst.

Hiermee kunnen we stellen dat de Goede Doelenweek een groot succes was, dat resulteerde in een genereuze donatie om het belangrijke werk van de voedselbanken te ondersteunen.

Het succes van de Goede Doelenweek was alleen mogelijk dankzij de inzet van de vrijwilligers van de diverse commissies en de leden. We willen iedereen hiervoor bedanken.

Samen hebben we laten zien wat we kunnen bereiken als we onze krachten bundelen voor een goed doel.