Zoals je ongetwijfeld weet, heeft iedere golfer sinds begin 2019 naast het fysieke pasje tevens een digitale NGF-pas. Je digitale NGF-pas is onder meer zichtbaar in de app GOLF.NL en op mijn.golf.nl (de desktop-/tablet-variant van de app GOLF.NL). Ook is je digitale NGF-pas te vinden op de website van onze club nadat je ingelogd bent, bij: https://www.gcveldzijde.nl/ledenpagina/mijn-profiel/

Begin 2021 krijgt ieder lid van onze club automatisch een nieuwe digitale NGF-pas. Deze is (mits de contributie is voldaan) vanaf 1 januari 2021 zichtbaar. Nieuw is, dat er in 2021 geen fysieke pas meer wordt verstrekt.

Met ingang van 2021 zal op je digitale NGF-pas zowel je GSN-nummer als je NGF-nummer worden getoond. Het GSN-nummer begint met “NL”. Het NGF-nummer kun je beschouwen als je clubnummer. Je GSN-nummer is een nummer waaronder je handicap, scores en andere historistische data worden opgeslagen.

Verder zal in 2021 niet langer “EGA Handicapbewijs” op de pas komen te staan. Dat heeft te maken met de overstap van het EGA Handicap Systeem naar het Wereld Handicap Systeem.

Voor de nieuwe manier van inloggen met je digitale NGF-pas op de terminals in de hal zijn twee barcodescanners aangeschaft. Je hoeft je mobiele telefoon er maar bij te houden, en het werkt. Ook de andere paslezers op Golfpark Wilnis zullen worden omgebouwd naar lezers van elektronische passen, zodat het mogelijk blijft om met je digitale NGF-pas te betalen in het restaurant en op de drivingrange. We verwachten dat dit ook begin januari geregeld is.

Overigens blijft het in de toekomst mogelijk om de huidige, fysieke NGF-pas 2020 te gebruiken om te betalen in het restaurant of voor de ballen in de drivingrange. Die pas blijft aan je account gekoppeld.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail aan info@gcveldzijde.nl.

Golfpark Wilnis
Alice en Susan Kool

Golfclub Veldzijde
Jonneke van Keep, secretaris