Bericht van Golfpark Wilnis in overleg met Golfclub Veldzijde 17 november 2020

Vanaf donderdag 19 november a.s. mogen er weer verenigingswedstrijden worden georganiseerd, dus u kunt zich hier weer voor inschrijven op de gebruikelijke manier. Het is aan de commissies om de wedstrijdvorm te bepalen en hoe de wedstrijden worden ingedeeld qua flights en starttijden.

Ook groepstrainingen zijn weer mogelijk, met maximaal 4 personen. De programma’s Samen Trainen Samen Spelen en Next Generation worden vanaf donderdag 19 november dus weer hervat.

Door de onzekerheid in de lockdown periode en het gegeven dat een wijziging van het startinterval lastig is om door te voeren, hebben we besloten vooralsnog het 8 minuten interval te handhaven. Om wille van de doorstroming laten we alleen flights van maximaal 3 personen toe.

Vanaf vanavond om 22:00 uur kunt u via Intogolf weer 18 holes boekingen maken. Gelet op de al gemaakte reserveringen tot en met dinsdag 24 november, kunnen feitelijk pas vanaf 25 november starttijden voor 18 holes worden gereserveerd. Alle reeds geboekte starttijden voor de komende week kunnen helaas niet worden gewijzigd naar 18 holes, omdat de capaciteit er gewoon niet is. Het heeft ook geen zin om de caddiemaster hierover te bellen.

Wat direct door u zelf aangepast kan worden, is het mogelijk uitbreiden van uw gereserveerde flight naar 3 personen. Dit geldt voor de flights vanaf donderdag 19 november a.s. U kunt dit zelf regelen via ikgagolfen.nl .

Het is uitermate belangrijk dat een ieder ruim voor de gereserveerde starttijd nabij de teebox is. Altijd eerst de flight VOORAF aanmelden bij de caddymaster! Dit geldt voor de 18 holes baan én voor de PAR3 baan. Ook op de PAR3 kunt u alleen 18 holes spelen als u deze geboekt heeft.

Het spelen op onze golfbaan is geheel op basis van reservering en naleving van bovengenoemde afspraken.

We hopen in de week van 7 december a.s. de facturen voor de contributie 2021 weer per mail te gaan versturen. Als u in die week geen factuur van ons heeft ontvangen, check dan vooral uw SPAM-inbox.

Zodra we positief nieuws hebben over de horeca, hoort u weer van ons.

Nu iets heel anders: wij hebben twee tijdelijke greenkeepers aan het werk, Dave en Rot die eigenaar zijn van Landgoed Plant in de Hoef. Door alle Corona maatregelen zijn ze niet in staat geweest hun mooie producten door het hele land te verkopen omdat alle evenementen zijn afgelast. Om toch nog wat inkomsten te verkrijgen, gaan zij corona proof kerstbomen verkopen. Dus zoekt u nog een mooie kerstboom, ga vanaf 22 november langs bij Landgoed Plant, Oostzijde 88 in De Hoef.

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool
Golfpark Wilnis