Beste leden,

Vanaf vrijdag 16 juni 16.00 uur 2023 is ons Golfpark weer volledig van beide kanten toegankelijk.

Tot die tijd het volgende:

Vanaf 16.00 tot 7.00 uur, de weekenden, op Hemelvaartsdag en op 2e Pinksterdag kun u ons ook al via beide kanten bereiken. Doet u wel voorzichtig want de juiste belijning ontbreekt nog en soms staan er obstakels op de weg.

Op dinsdag 30 mei en woensdag 31 mei gaan ze asfalteren en kunnen de werkzaamheden langer dan 16.00 duren.

Ze gaan in week 24 bij de arkenparken streetprint asfalt aanbrengen. Op 12 & 13 juni dient u daarom via de rotonde/Enschedeweg/N212 te rijden en vanaf 14 juni tot 16 juni 16.00 uur weer via het Molenland.

Er volgen ook nog werkzaamheden bij onze oprit waardoor u het golfpark kunt bereiken via het bedrijf van W.Kool, de inrit tussen Bovendijk 14a en 16. Dit zal dan duidelijk aangegeven worden.

  • Maandag 22 mei gaan ze het eerste stuk van onze oprit asfalteren. Deze gaat gelukkig minder stijl worden en ook een stukje breder.
  • Vrijdag 26 mei gaat ons nieuwe toegangshek geplaatst worden.
  • In de periode van 9 juni t/m 16 juni gaan ze nog een keer het fietspad en het laatste stukje van onze oprit asfalteren. Deze datum is nog niet precies bekend.

Hopelijk kunnen we er hierna weer 30 jaar tegen. We willen u hartelijk bedanken voor uw medewerking en begrip de afgelopen periode! Nog even de laatste loodjes.

Het nieuwe net om de ballen op te vangen bij de driving range staat en de komende periode zal alles netjes afgewerkt gaan worden. De beplanting zal in het najaar volgen.

Op Hemelvaartsdag is ons restaurant tot 20.30 geopend en kunt u tot 20.00 iets te eten bestellen.

We zijn bezig om onze telefooncentrale anders te delen. De telefoonnummers wijzigen niet.

Vanaf juli is er clubfitting op de Kroonprins in Vianen mogelijk. Gert van Hanegem gaat dit verzorgen. Gert heeft veel ervaring met clubfitting opgedaan bij o.a. Golfplaza. Te zijner tijd zal er op de website meer informatie over volgen.

We wensen u hele prettige dagen!

Brian & Alice