Na een koud en regenachtig voorjaar, was 18 mei – Hemelvaartsdag – een uitstekende dag om te golfen. Het klinkt als een cliché maar de fairways lagen er inderdaad weer prachtig bij. De grond was aanzienlijk droger dan in de afgelopen tijd, waardoor de ballen goed doorrolden. Fijn dat je zo extra meters mee krijgt.
Het is natuurlijk vooral belangrijk dat je een leuke flight hebt. Dat had de wedstrijdleiding in ons geval goed geregeld. Stableford Alliance: een leuke, relaxte spelvorm. Starten op hole 10: meteen 7 stablefordpunten. Ja, jongens, dat is een goed begin, vooral voor Rinus want die liet een birdie noteren. De rest van de holes liep ook goed. Hole 17: weer een birdie, nu voor Bernadette. Samen met een par voor Louk: boem, 8 punten erbij. In totaal 47 pt op deze 9 holes.
Door naar hole 1. De hele Lus A steady gespeeld. Samen met de nodige 2- en 3-punters van Gert kwamen we op 48 pt op lus A.

Bij de prijsuitreiking blijkt dat er flink wat birdies zijn gescoord. Onze keramiste Jeannette Huizenga had heel fraaie keramieken vogeltjes ter beschikking gesteld. Ze oogstten bewondering alom. Wil je hier meer van winnen? Doe dan op dinsdag mee met de damesdag  ☺

En onze 95 pt? Goed voor de pot-vol-blommen!

 

 

 

 

 

 

 


1e prijs:
Bernadette Verheijden
Gert Verdel
Louk Thole
Rinus Bakker

2e prijs (92 pt):
Annelies Turkenburg
Fong Tang
Henk Treur
Fred Bouwman


3e prijs (89 pt):
Bert Huiskes
Joke Schiphorst
Cees Laan
Francien Terlien (helaas niet op de foto)

Zin in meer (uh?)

Ja, meer van dit soort wedstrijden. Dat kan. Op dinsdag 15 augustus is de tweede D / H mix wedstrijd. Dan inschrijven via de site van de Damescommissie. Noteer de datum vast in je agenda. Graag tot dan!

Louk Thole