Hoge scores bij SGNL wedstrijd op zondag 11 augustus 2019!
Eagle op hole 11 door Henk Venus.

SGNL staat voor: Samenwerkende Golfbanen Nederland. Voor het gereduceerde tarief  van € 40,- kunnen de leden van Veldzijde op maar liefst 15 andere banen spelen. Op de website is hierover alle informatie te vinden. (https://golfclubveldzijde.nl/spelen-op-samenwerkende-golfbanen-nederland/)

“Dit keer werd de tweede wedstrijd uit een serie van drie gespeeld om de felbegeerde eerste twee plaatsen in het eindklassement. Hierbij worden de beste twee scores bij elkaar opgeteld. Zowel bij de dames als ook bij de heren gaan de nummers 1 en 2 golfclub Veldzijde vertegenwoordigen op de finale dag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door de vereniging die het jaar daarvoor met de bloemen naar huis ging”.

Bij de dames werd, na een felle strijd,  Anique Jansen tot winnares met 39 stabelfort punten uitgeroepen. Tweede werd Clazien van den Bosch, 37 punten. Ondanks of misschien wel dankzij 4 puntloze holes. De derde plaats was voor Cora Jonkers, 35 punten. In de laatste twee holes trof Cora haar Waterloo!

Bij de heren werd de eerste plaats opgeëist door Henk Venus. Mede door zijn twee birdies en de eagle wist Henk 41 stabelfort punten bij elkaar te slaan. Zijn handicap is deze wedstrijd een vol punt omlaag gegaan. Petje af!

De strijd om de tweede en derde plaats werd ongemeen spannend. Het was uiteindelijk Paul Kooij die met 39 punten Chiel Aufenacker  met slechts één punt verschil achter zich wist te houden.

WECO.