Terugblik op lustrumviering 3 oktober en lustrumwedstrijdwinnaars zijn Cobi van der Velden en Cees Vos

 Golfclub Veldzijde vierde haar 6e lustrum op 3 oktober. De lustrumcommissie had Ed ter Laare betrokken bij het uitdenken van de lustrumwedstrijd. We hadden pardoes 30 holes in plaats van 27 en je mocht kiezen welke holes je wilde spelen, als er maar 3 van de Par 3 baan in zaten, en 3 van de 18 holes baan. Een vaste marker was niet nodig, een flightindeling deden we niet aan. Plezier met elkaar en feest vieren was het devies, net als andere mensen ontmoeten.

Ruim 150 leden speelden een van de drie wedstrijden en niemand had een idee of de score tot een prijs zou leiden.

Bloaskapel Vleuten kwam rond het middaguur het clubhuis binnen en bood even later op het terras muzikale ondersteuning bij de tijdelijke afslag van het terras naar een tweede vlag op de green van hole 18. Daar kwam het clubgevoel goed bij te pas.

Tegen half zes, stond de prosecco klaar in de hal en werd je bij binnenkomst verwelkomd door Hallo Hallo. Hun naam zegt alles. De drie muzikanten vonden op het terras de nodige toehoorders; dat het zulk mooi weer mocht zijn op 3 oktober!

Mariska van Kolck deed de opening van het buffet, zingend uiteraard. Mariska kent onze club, woont in de buurt, en kwam graag de feestelijkheden versterken.  Na, eigenlijk nog tijdens, het voorgerecht, begon de prijsuitreiking en kregen we ons eigen clublied te horen. En meegezongen werd er. De tekst wordt nog gedeeld en kan bij vele wedstrijden gebruikt worden.

Cobi van der Velden en Cees Vos wonnen de eerste prijs van de lustrumwedstrijd, een icewatch zonnebril van Optiek van der Zwaard in Mijdrecht. Tonnie de Wit en Gerard Telling gaan shoppen bij Prego Mannen (en dames) Mode in Mijdrecht. De derde prijswinnaars Mieke van Mourik en Jan Voorhagen mogen in de golfshop wat gaan uitzoeken en de vierde prijs ging naar Astrid Riegen en Heribert Sandberg. Zij kregen najaarsbloemen en voorjaarsbloemen (bollen).

Mariska zorgde ook voor wat geswing, dit keer zonder golfclubs, maar op de dansvloer. En ernaast, want de dansvloer bleek te klein. Wie liever een goed gesprek voerde, kon dat in de serre of op het terras doen, en dat voor 3 oktober!

Zoals beloofd weinig speechen, een verrassende wedstrijd, een afwisselend programma met ruimte om met elkaar te praten, ruime keuze uit lekker eten en schepijs na, en dat alles in goede sfeer. Met als extraatje stralend weer.

 

De foto’s zeggen (straks) alles.