Tijdens de Algemene Vergadering van 6 april 2022 is Thea Moen uitgeroepen tot Supercaddie 2022.

Totaal onbewust van wat haar zou gaan overkomen nam Thea met echtgenoot Klaas en dochter Petra deel aan de Algemene Vergadering in zalencentrum De Willisstee in Wilnis. Na de pauze stond de uitreiking van de trofee voor de Supercaddie van dit jaar op de agenda. Voorzitter Vincent Klarenbeek gaf in zijn toespraak een opsomming van de commissies waarin de Supercaddie zitting heeft gehad. Thea herkende zichzelf van lieverlee steeds meer in dit verhaal en het drong tot haar door dat het allemaal over háár ging.

Sinds juni 1996 is Thea lid van Golfclub Veldzijde en neemt zij actief deel aan de verenigingsactiviteiten. Dat resulteerde in een voorzitterschap van de Damescommissie van 2005 tot 2008. Vervolgens is Thea lid van de Competitiecommissie geweest van 2012 tot 2017. Eigenlijk vond zij het toen wel mooi geweest. In 2018 viel er echter een gat in de Weco omdat twee leden in dat jaar zitting namen in het Bestuur en hun functie in de Weco niet meer konden vervullen. Niet vergeefs werd toen een beroep op haar gedaan om de Weco nieuw leven in te blazen. Thea verzamelde een goed team om zich heen en besloot begin dit jaar, dat het nu echt welletjes is geweest. In Peter Tijssen is een bekwaam opvolger gevonden en Thea komt alleen nog maar naar Golfpark Wilnis om te golfen…

Uit handen van Simona Bombarda, die de titel Supercaddie nu overdraagt, ontving Thea de bijbehorende trofee. Simona memoreerde dat dit niet zómaar een onderscheiding is. Ieder jaar kun je allerlei prijzen winnen, maar deze krijg je maar één keer.

Overdonderd door de aandacht en de eer en voorzien van een prachtig boeket en een fles wijn dankte Thea de aanwezigen. De trofee krijgt een jaar lang een mooie plaats in haar huis.