Persbericht Golfclub Veldzijde                                                          Wilnis, 4 januari 2015

Golfclub Veldzijde eert Marga Scheijde met Super Caddie Trofee 2015

Bij Golfclub Veldzijde is Marga Scheijde uit Alphen aan den Rijn uitgeroepen tot Super Caddie 2015 tijdens de nieuwjaarsreceptie die gehouden werd op 4 januari. De reden om haar deze trofee te overhandigen werd toegelicht door de voorzitter van Golfclub Veldzijde, Dick Westerveld. Na zijn speech werd de trofee overhandigd door Super Caddie 2014, Ronald Romein.

Het bestuur van Golfclub Veldzijde bepaalt jaarlijks wie in aanmerking komt voor deze prijs, een prachtig beeld. Daarmee erkent het bestuur de tomeloze inzet van de Super Caddie voor diens bijzondere en onbezoldigde bijdrage aan de golfvereniging die zo’n duizend leden uit de regio telt.

Marga Scheijde verdient de trofee voor haar toewijding aan het clubblad, de Off Course. Binnen de redactie heeft Marga de afgelopen 8 jaar 5 edities per jaar opgemaakt en vormgegeven. De inhoud van het clubblad komt grotendeels van de leden en het is een tijdrovende klus om de ingezonden kopij mooi passend in het blad te krijgen. Marga heeft ook meegewerkt aan de overstap naar een nieuwe leverancier voor opmaak en printen. Met de geboden nieuwe technieken en vele uren werk per editie heeft zij gezorgd dat het clubblad van blaadje een glossy is geworden.

Na een dankwoord door een blij verraste Marga Scheijde werd geproost op een sportief jaar in het clubhuis van Golfpark Wilnis waar de leden van Golfclub Veldzijde welkome gasten zijn.

Golfclub Veldzijde

marjolijnstassen@golfclubveldzijde.nl

www.golfclubveldzijde.nl

 

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-NyLtWX2awr4/VK6xuHEaP2I/AAAAAAAAJIU/e62XuavW-vI/s144-o/IMG_3792.JPG” href=”https://picasaweb.google.com/Veldzijdefotos/Nieuwjaarsreceptie#6102009950863245154″ caption=”IMG_3792.JPG” type=”image” alt=”IMG_3792.JPG” ]