Onderstaand vindt u de uitslagen van het Wilnis open 2015.
Cat 1 Hcp 0-10

1 Robin van Deutekom 77
2 Dennis Teurlings 80
3 Eef van de Brink 82
Longest Mark Weitjens
Neary Berend ’t Hoen

Cat II  Hcp 10,1-25 heren

1 Willem Roelen 37
2 Bart van Ulden 33
3 Roland Hilterman 33
Longest Patrick Klein Breteler
Neary Roland Hilterman

Cat II  Hcp 10,1-25 dames

1 Martien Reddingius 36
2 Ilse van Selm 31
3 Diana van der Wens 28
Longest Martien Reddingius
Neary Martien Reddingius

2e Wilnis Open golftoernooi bij Golfclub Veldzijde en Golfpark Wilnis

Zaterdag 20 juni werd voor de 2e maal het Wilnis Open gespeeld op Golfpark Wilnis. Dit is een golftoernooi voor gevorderde golfers boven de 21 jaar. In samenwerking met Golfclub Veldzijde organiseert Golfpark Wilnis BV dit toernooi op haar 18 holes baan. Vele spelers uit de hele regio hadden dan ook ingeschreven voor dit toernooi. Er werd gespeeld in 2 handicapklassen: bruto strokeplay voor spelers met een handicap tot 10.0 en een stablefordwedstrijd voor spelers met een handicap van 10.1 tot 25.0.  Het was prima weer om te golfen en de baan was in een topconditie.

De deelnemers waren zonder uitzondering zeer enthousiast over het toernooi en de fantastische baan in het groene hart van de regio. Vanuit Golfclub Veldzijde hebben vrijwilligers de wedstrijd georganiseerd om de golfbaan en de vereniging bij spelers die geen lid zijn bekender te maken.

De geonduleerde 18 holes baan aan de Bovendijk in Wilnis bewees haar kwaliteiten en bleek lastiger te bespelen dan gedacht. De meeste spelers hadden nogal moeite om goede scores neer te zetten. Dat maakte de sfeer er gelukkig niet minder om en na afloop van de wedstrijd was het nog lang nagenieten op het grote terras bij het clubhuis.

De strijd voor de beste spelers in de laagste klasse (strokeplay) was spannend. Met 77 slagen werd Robin van Deutekom winnaar van het toernooi. De tweede plaats was voor Dennis Teurlings en Eef van de Brink werd derde.

De stablefordwedstrijd was minstens zo spannend. Bij de dames wist uiteindelijk Martien Reddingius met 36 punten als eerste te eindigen, gevolgd door Ilse van Selm met 31 punten en Diana van der Wens werd derde met 28 punten. De strijd bij de heren werd uiteindelijk gewonnen door Willem Roelen met 37 punten, gevolgd door Bart van Ulden en Roland Hiltermann, elk met 33 punten.

20150620_150456
v.l.n.r. Eef van de Brink, Dennis Teurlings, Ilse van Selm, Martien Reddingius, Robin van Deutekom, Willem Roelen en Bart van Ulden