Het Veldzijde Jeugd Open 2016 is gewonnen door Davey Porsius met een ronde van 72 slagen! Ondanks een 9! op hole 12 (doordat iemand Daveys bal had opgepakt) wist hij Martijn van der Steen (73 slagen) en Quint Koppers (74 slagen) nipt voor te blijven. In de Categorie 12.1-32.0 ging Leon Moerkerk (39 stb) met de prijs naar huis, Floris Whitton (53 stb) was winnaar in de categorie 32.1-54.0 en Merel Koek pakte de winst in de baanpermissie categorie.

Alle andere uitslagen zijn te vinden op de uitslagen pagina, daarnaast zijn er ook nog diverse foto’s gemaakt.

Elk jaar wordt een deel van de opbrengst aan een goed doel geschonken, dit jaar is gekozen voor de stichting “The Pearls of Africa”. Deze stichting heeft tot doel projecten op te zetten, op onder andere het gebied van scholing en medische zorg in de meest arme dorpjes rondom de stad Jinja in Uganda. Tijdens de prijsuitreiking kon een mooi bedrag van EUR 750 worden overhandigd John Zwarts die namens de stichting aanwezig was!

De organisatie van het Veldzijde Jeugd Open kijkt weer terug op een zeer geslaagde dag en hoopt velen weer terug te zien op het Veldzijde Jeugd Open 2017!

winnaarsvjo2016

V.l.n.r.  Martijn van der Steen  (2e), Lex van den Berg, Thijs Seijler, Anne-Sterre den Dunnen, Mayka Hoogeboom, Daphne van Houten (1e meisje).
Voorste rij v.l.n.r. Quint Koppers (3e) & Davey Porsius (winnaar Veldzijde Jeugd Open 2016.)

img_7214

John Zwarts neemt namens stichting The pearls of Africa de cheque in ontvangst