Graag vragen wij jullie aandacht voor de Handicart wedstrijd op 6 september a.s. De wedstrijd valt samen met de maandbeker wedstrijden van dezelfde maand.

Het inschrijfgeld voor de maand bekers bedraagt € 5,- . Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart. Bij de wedstrijd tafel zijn logo balletjes van St Handicart te koop. De balletjes kosten € 2,- per stuk of 3 voor € 5,-.

De winnaar van MB1 en de winnaar van MB2 (op Stableford punten) winnen de prachtige Handicart Trofee. De heer en dames met de hoogste score mogen deelnemen aan de regiofinale van de St. Handicart. Dit jaar wordt de regio finale Noordwest 2015 gehouden op dinsdag 22 september op Golfclub Olympus (De Hoge Dijk).

De landelijke finale 2015 wordt gespeeld op 15 oktober op Golfclub Anderstein te Maarsbergen. De beste zes koppels van iedere regio finale plaatsen zich voor deze finale.

 

Waar heeft St. Handicart het geld voor nodig?

Golfpark Wilnis heeft op dit moment de beschikking over 5 handicarts. Voor iedere handicart moet € 1.000,- euro aan donaties opgebracht worden. Van deze donaties wordt de aanschaf en onderhoud van de handicarts mede gefinancierd, zodat voor het gebruik van de handicart door de golfers die dit echt nodig hebben, maar € 5,- betaald hoeft te worden.

Jaarlijks wordt door de donateurs van de St. Handicart een bedrag van € 3.000,- betaald. Dit betekent dat er nog € 2.000,- nodig is. Omdat de handicarts moeten blijven rijden, is ieders steun noodzakelijk. Naast deelname aan een van de wedstrijden die in het teken van de St. Handicart staan, kun je ook donateur worden. Formulieren waarmee u zich kunt aanmelden bij de stichting zijn verkrijgbaar bij de wedstrijd tafel.

 

Wij rekenen op een grote opkomst!