Pfff, 08:00 op de club om alle dames om 09:00 de baan in te hebben. Half 2 moesten we weer van de baan af zijn want dan was er een evenement. In goed overleg met de damescommissie, Tom Blasse en Rob Harms werd de Juwelier van Beek nr 5 vandaag via een Shotgun gespeeld. De dames vertrokken allen zo’n beetje rondom het clubhuis en de 9holes dames konden rond 09:30 uur weer eens hun geliefde 9 holes vanaf hole 10 spelen. Het liep allemaal op rolletjes en om 13.00 uur waren we allemaal weer binnen en konden de gasten van GC Veldzijde de baan in.
Er was weer wind maar de zon scheen dus toch heerlijk golfweer. De resultaten waren bij de meeste dames niet om over naar huis te schrijven maar er zijn altijd speelsters die toch met een goed resultaat terugkomen.
Femia Bosman won de wedstrijd met 35 punten, gevolgd door Margriet Kemperman met 34 punten en Annelien Lewin met 31 punten.
Neary was voor Clazien vd Bosch, longest tot 24.1 voor Annelien en vanaf 24.1 voor Marjo van Zijtveld. Femia won als dagprijs tevens prachtige oorbellen gesponsord door John Zwarts van Juwelier van Beek. Dit was voor dit seizoen de laatste Juwelier van Beekwedstrijd en op onze slotdag wordt bekend gemaakt wie de winnares is van de all over Juwelier van Beek prijs.


Namens de damescommissie en alle speelsters van vandaag bedanken we Rob Harms voor de doosjes balletjes met Prinsjesdaglogo. Erg leuk en zeer gewaardeerd door iedereen. (Petra Mijnders ( ook damescie ontbreekt op de foto)