SGNL finale en Aphrodite Golfcup 2018 12 augustus

Zondag 12 augustus wordt de finale van SGNL gespeeld. SGNL staat voor Samenwerkende Golfbanen NL, waarbij 17 golfbanen zijn aangesloten (http://www.sgnl.co.nl/). Leden van deze verenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief (€ 37.50) spelen op een van deze banen.

De twee beste dames en twee beste heren uit het klassement winnen een geheel verzorgde golfdag in september op Golfcentrum de Hoge Dijk , exclusief diner.

In combinatie met deze wedstrijd wordt er dit jaar ook gespeeld voor de Aphrodite Golfcup 2018.

Het betreft een voorronde, met als hoofdprijs een verzorgde golfreis naar het Elysium Beach Hotel op Cyprus van 22 tot 29 november 2018. De nummers 2 en 3 krijgen nog een kans om zich te kwalificeren voor de finaleweek op Cyprus via een wedstrijd op 14 oktober in Duitsland.

De deelnemers moeten voldoen aan een aantal criteria:

  • Minimaal 30 deelnemers aan de wedstrijd
  • Minimum leeftijd is 18 jaar
  • Handicap tussen de 0-36
  • Inschrijfgeld €15,-

Prijzen voor de Longest drive en de Neary worden beschikbaar gesteld.

Voor meer informatie over de wedstrijd en sponsoren kijk op https://aphroditecup.nl/

Inschrijving is geopend tot 10 augustus 18.00 uur. Prachtige kans op een bijzondere prijs.

Deze wedstrijd is goedgekeurd door de NGF voor het winnen van de prijzen. Zoals omschreven in de voorwaarden van Richtlijnen voor organisatoren en sponsors van amateurgolfevenementen Regel 3-2 en Regel 3-3

Wedstrijd is ter promotie van de golfbestemming Cyprus Hotel The Elysium en de golfbanen Secret Valley, Aphrodite Hills, Elea en Minthis Hills en de overige sponsoren