Dinsdag 12 maart begonnen de Par 3 dames het nieuwe seizoen met de openingswedstrijd. Het weer zat niet echt mee maar het was in elk geval droog. Helaas kon een aantal dames vanwege ziekte niet meedoen. Om 10 uur gingen de teams de baan in voor de foursome-strokeplay wedstrijd en trotseerden de aanhoudende wind.
Rond 12.30 uur kwamen de dames helemaal uitgewaaid, maar voldaan en blij dat het zo goed als droog was gebleven, weer binnen. Nadat iedereen zich had opgeknapt kon er worden genoten van de heerlijke lunch die was verzorgd door het horecateam van Golfpark Wilnis.
Uitslag van de wedstrijd: Aangezien er een ongelijk aantal dames mee deed had het lot bepaald dat Betty Honkoop in haar eentje team 10 vormde, maar dat was voor haar geen probleem want zij behaalde de 1e plaats met 56 slagen, de 2e plaats was voor team 1 bestaande uit Thea Grutterink en Nel van Oeveren met 61 slagen en de 3e plaats was voor team 2 bestaande uit Petri van het Kaar en Joke Pelser met 63,5 punten. Alle dames ontvingen als prijs een voorjaarsattentie met blauwe druifjes.

Traditiegetrouw worden tijdens de openingswedstrijd ook de prijswinnaars van de Eclectic competitie bekend gemaakt en gehuldigd.
Het was dit jaar tot de laatste dag spannend geweest wie er uiteindelijk als eerste zou eindigen.
1e plaats              : Lisette Verschuur
2e plaats              : Ineke Verburg
3e plaats              : Nel Lindeman/Marita Scheren
Aangezien Nel in het buitenland was is, na overleg met haar, besloten om de prijs aan Marita te geven.
Helaas kon Lisette wegens ziekte haar prijs niet in ontvangst nemen, maar die is door een van de dames bij haar afgegeven en haar naam zal in de wisselbeker gegraveerd worden.

Het was weer een gezellige openingswedstrijd en wij hopen dat dit jaar weer heel veel dames zich inschrijven voor de komende wedstrijden. Zie hiervoor de wedstrijdkalender.