Ook dit jaar worden er onder auspiciën van de NGF, de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties en de PGA weer de Nationale Open Golfdagen georganiseerd.
Golfpark Wilnis stelt hiervoor op zondag 19 april al haar faciliteiten ter beschiking.

Met als thema ‘Family, Friends and more’ hebben baanmanager Tom Blasse, head-pro Jacques Balvert en Frits Gobée namens Golfclub Veldzijde, de handen ineen geslagen om voor deze dag opnieuw een spraakmakend programma samen te stellen waarbij voor iedere bezoeker wat te zien en te beleven valt.

Wegens succes geprolongeerd de Wilnis Park Tour, een rondrit langs alle 18 holes. Maar ook demonstraties door de golfpro’s en het magische geluid van een bal die in de hole valt.
Kinderen worden vermaakt met de FUN-damentals van het golfen gedemonstreerd door onze golfpro’s.

De driving range, chipping en pitching area, de oefengreens maar ook de Par 3 baan staan die dag volledig ter beschikking van belangstellenden, vanzelfsprekend onder begeleiding van de vele enthousiaste vrijwilligers van onze vereniging.

En neem je iemand mee die al kan golfen? Dan kan je met deze persoon voor € 9,- (Golfen voor €1,- per hole!) een startijd boeken voor 9-holes op de 18 holes baan. Flights zullen worden samengevoegd tot 4-ballen en…. Vol=Vol.

Starttijden voor dit speciale evenement uitsluitend te boeken per e-mail naar caddymaster@golfparkwilnis.nl of via tel. 0297-281143.

Genietend van de 2 gratis consumpties kunnen bezoekers zich laten informeren over de vele facetten van de golfsport, Proeven aan de sfeer binnen Golfclub Veldzijde het beoefenen van de golfsport op Golfpark Wilnis in het bijzonder.

Wat zou het fantastisch zijn als alle leden van Golfclub Veldzijde hun familie, vrienden en collega’s uitnodigen om mee te gaan naar dit unieke evenement, de ‘Groene Hart Golf Experience’

Wordt vervolgd.

Tom Blasse
Jacques Balvert
Frits Gobée