Wat is leuker dan op de golfbaan te spelen met je (klein)kind?

Wij zien graag dat onze ervaren golfende opa’s en oma’s of ouders hun kind of neefje/nichtje kennis laten maken met de golfsport.

RAAK! Is een initiatief van de NGF om het golfplezier van kinderen in alle leeftijdscategorieën te vergroten. Het gaat nu om jeugdspelers vanaf 6 tot 12 jaar kennis te laten maken met golf en met vriendjes en vriendinnetjes lol te maken.  Verdere uitleg kan je vinden op www.golfraak.nl

Maar hoe kom je nu tot die eerste stap om tegen een golfbal te gaan slaan en enthousiast te worden? Wij denken dat golfende opa’s en oma’s golfende ouders én ouders hier een belangrijke rol in kunnen spelen.

Golfclub Veldzijde heeft samen met het golfpark Wilnis die drempel zo laag mogelijk gemaakt  in aanloop naar het komende seizoen 2017.
Kennismaken met de golfsport doe je natuurlijk samen met andere jongeren en met een ervaren jeugdtrainer in een groep voor zes maanden. Dan weet je wel of je het leuk vindt. Die eerste zes maanden proeflidmaatschap met lessen kost slechts € 100.

Daarna kan je als je het leuk vindt doorgaan en beter worden in de golfsport. Zie hiervoor de pagina http://golfclubveldzijde.nl/jeugd/tarieven-jeugdgolf/

Om te golfen heb je natuurlijk ook materiaal nodig. Bij Golfpark Wilnis kan je voor slechts  €100 een mooie jeugdset kopen die past bij je leeftijd. Wat krijg je hier dan voor: Een stand bag met dubbele draagriem, 1 hybride 25 graden graphite shaft, stainless steel ijzers met graphite shaft 5, 7, 9, SW en bladed putter

 

 

 

Aanmelden voor dit programma kan je bij de Caddymaster op Golfpark Wilnis. De golfset die past bij de leeftijd van je (klein)kind zal besteld worden en in het voorjaar kan je dan starten met het zes maanden programma met de lessen.

Wie wil uiteindelijk niet verslagen worden op de golfbaan door zijn of haar (klein)kind?