Dat wisten we natuurlijk al, maar vanmorgen hebben ze dat toch maar weer eens bewezen. De weersberichten zagen er inderdaad niet goed uit. Met een beetje goede wil kon je in de Buienradar nog wel lezen dat het hooguit matig zou regenen. Maar ja, wat is matig. Onderweg naar de golfbaan was er zelfs nog een beetje zon.
Vrolijkheid aan de wedstrijdtafel, we zouden ons niet laten kennen. En …. regen is geen reden om de wedstrijd af te gelasten.
De eerste holes was het nog droog, yes, die hebben we binnen. Daarna wat spatjes, maar uiteindelijk kwam toch de voorspelde regen. Echt alles nat. Na 7, voor sommigen zelfs 9 holes vonden we dat we ons wel genoeg bewezen hadden.
In de kleedkamer alles uitgehangen, het leek wel een uitdragerij. De föhn liep warm aan om de haren weer in de krul en kleding een beetje droog te krijgen.
Daarna saamhorigheid bij de koffie.

Eén dame heeft naar eigen zeggen spelen met slecht weer als specialiteit: ze had maar liefst 17 punten op 9 holes: Jeannette Huizinga. Hartelijk gefeliciteerd! Petra Meijnders, 2e met 13 punten (8 holes), maar met ook een birdie! En Clazien van den Bosch werd 3e met 12 punten (7 holes).

Deze dames hebben zich niet laten weerhouden door het weer:
Astrid, Betty, Clazien, Edith, Jannet, Jeanette, Joke, Marga, Marija, Marja, Nelleke en Petra.
HULDE!

Louk Thole