Uit de enquête die wij hielden eind 2022, onder alle leden, bleek dat men liever wat vaker wordt geïnformeerd over nieuws rond de wedstrijden. Op gezette tijd zetten wij de WECO berichten op de website: https://gcveldzijde.nl/nieuws/

Speelden we op 5 maart nog de finale van de IJsemmer-wedstrijden, 14 dagen later hebben wij officieel het golfseizoen van 2023 ingeluid met onze openingswedstrijd. Eindelijk! Ondanks dat de zon zich nog te weinig heeft laten zien zijn we toch echt van start gegaan. Laten we er een fantastisch seizoen van maken!

Een tompouce voor bij de koffie was het begin van een prachtige dag van onze Koningsdagwedstrijd op donderdag 27 april. Een groot succes met 68 deelnemers onder wedstrijdleiding van Ellie en Angelica.

Ook de populaire zomeravond wedstrijden zij op 3 mei van start gegaan vanaf 2 lussen. Op lus A met 24 deelnemers en vanaf lus B met 36. Bijna volle bak dus. Voor het inschrijven (geldt voor alle wedstrijden) kun je deze link gebruiken. Zet deze desgewenst even bij je favorieten. https://gcveldzijde.nl/ledenpagina/wedstrijdkalender/

Monique Nijman en Piet Heijman jr. leiden alle zomeravond wedstrijden en hebben er weer enorm veel zin in. Deze fun-wedstrijden zijn ook bij uitstek geschikt om aan mee te doen als je nog weinig tot geen ervaring hebt met het spelen van wedstrijden.

Greensome 1: zaterdag 6 mei
De eerste greensome wedstrijd van dit jaar. Deze staat open voor alle koppels, gemengd of van hetzelfde geslacht. Ook kun je alleen inschrijven, we proberen de alleen-inschrijvers aan elkaar te koppelen voor de wedstrijd! Er zijn voor deze eerste greensome-wedstrijd nog enkele plekken beschikbaar. Heb je nog nooit een greensome gespeeld? Geen probleem, we leggen het je graag uit en je zult zien dat het een hele leuke wedstrijdvorm is!

Dauwtrappen: zaterdag 13 mei
Voor alle vroege vogels hebben wij weer de enige echte Luilak Wedstrijd op de agenda gezet. We gaan dauwtrappen. Speel een gezellige wedstrijd terwijl de baan nog bedekt is met een prachtige ochtendmist, zie de zon opkomen en bij binnenkomst wacht er een heerlijk ontbijtje in het clubhuis. Ok we starten al om 07.00 uur, maar met 12 deelnemers kunnen we nog wel wat inschrijvingen gebruiken!

Overzicht voor de komende weken:
Zaterdag 6 mei – Greensome 1
Zaterdag 13 mei – Dauwtrappen
Zondag 21 mei – Maandbeker 1 en 2
Woensdag 24 mei – Zomeravond 2
Zaterdag 27 mei – voorrondes CK Matchplay Dames & Heren
Weekend 3 en 4 juni – CK Matchplay Dames & Heren
Woensdag 7 juni – Zomeravond 3
Zondag 11 juni – Maandbeker 1 en 2

 Alle Weco-wedstrijden in je digitale agenda op al je devices!

Hierbij de link naar het document met instructie om de gehele wedstrijdkalender van de WECO in 1x in je eigen agenda te importeren. Werkt voor Google Agenda (android), voor Apple (Ical) en Outlook. Zo staan met een paar klikken alle wedstrijden in je agenda en kun je snel inschrijven als de wedstrijd wordt vrijgegeven. Bovenste topic: https://gcveldzijde.nl/aanmelden/veel-gestelde-vragen/