Het idee voor deze wedstrijd ontstond een aantal maanden geleden en werd door beide commissies omarmd! Tijdens gezamenlijke vergaderingen werden de plannen gesmeed en vervolgens stroomden de inschrijvingen binnen! Meer dan we konden verwerken. Maar liefst 58 deelnemers! De gekozen spelvorm Texas Scramble bleek een heel geschikte voor dit gevarieerde gezelschap. Tijdens het openingspraatje legde Liesbeth van der Velden het spelverloop uit en stuurde ons de baan in met de wens “wees lief voor elkaar!”
De start was met gunshot op de Par 3, met de puttinggreen als extra hole waar een puttingwedstrijd werd gespeeld.

De lunch volgde en werd geserveerd op volgorde van binnenkomst. Hierna kwam de 18 holes baan aan de beurt. Vanaf 13.00 uur ging de ene na de andere combi flight de baan op, zowel via de A lus als de B lus. Par 3 speelsters zullen geregeld gedacht hebben: “ Zo ver! Dat haal ik niet!” En: “ Oh, dat water!” Gelukkig ben je met een team en hoef je het niet allemaal zelf goed te doen.

Aan de tafels bij de nazit hoorde ik geregeld: ”we waren een echt team. Wij van de 18 holes zorgden dat de bal op de green kwam en de Par 3 dames maakten het af!” Wat denk je bijvoorbeeld van een uitstekende put van 20 meter van Karin van Leeuwen!

Ook sprak iedereen na afloop over het plezier van deze dag, het leuke samenspel en de nieuw gevonden contacten. Er werden zelfs afspraken gemaakt om elkaar later opnieuw te treffen!

De uitslag:

1e plaats op Par 3:
Team 6 bestaande uit: Cis van Spaendonck, Ria van Dam, Janneke Stoeltie en Martine Cransberg

1e plaats A-lus 18 holes baan:
Team 5 bestaande uit: Marianne van Leeuwen, Wilma van den Oever, Amy Sandberg en Ineke Verburg

1e plaats B-lus 18 holes baan:
Team 6 bestaande uit: Cis van Spaendonck, Ria van Dam Janneke stoeltie en Martine Cransberg

Dit was een heel leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar!

v.l.n.r. Ria van Dam, Martine Cransberg, Cis van Spaendonck, Janneke Stoeltie

v.l.n.r. Ineke Verburg, Amy Sandberg, Wilma van den Oever, Marianne van Leeuwen

Damescommissie 18 holes baan en Par 3 Damescommissie