Jamie & Joëlle nieuwe sponsor

De Damescommissie is heel blij met Jamie & Joelle Mode uit Abcoude als nieuwe sponsor. Tijdens de openingswedstrijd op 22 maart heeft eigenaar Ilona Reuter zich met een originele modeshow en goodies voorgesteld aan onze dames.
Wij ontmoetten Jamie & Joëlle overigens niet voor het eerst. Al een aantal keren heeft zij op Golfpark Wilnis modepresentaties georganiseerd.  

aanbevolen.

Bijna 25 jaar geleden opende Ilona de deuren van haar boetiek aan de Stationsstraat in Abcoude. Wat begon als een grap is uitgegroeid tot haar grote passie.

Ilona: ‘samen met mijn team zetten wij onze klanten graag in hun kracht. Niet met verkooppraatjes maar met eerlijke en vakkundige styling adviezen. Wij halen letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om er een feestje van te maken. Want wij weten ook dat veel vrouwen een haat-liefdeverhouding hebben met kleding kopen. Wij weten met welke items je sterke punten kunt benadrukken. Dat is ons vak. En toevallig hebben wij ook nog de allerlekkerste cappuccino’.

Onze dames hebben 4 x kans op een mooie prijs van Jamie & Joëlle: qualifyingstablefordwedstrijden, dus voor elk spelniveau uitdagend. En aan het eind van het seizoen een overall prijs.

Jamie & Joëlle heeft een breed aanbod, van sportief tot stijlvol klassiek. Draagcomfort met een classy touch. Van harte aanbevolen.