Op 4 juni a.s. gaat het gebeuren. Er wordt die dag een nieuw pasjessysteem en een nieuw kassasysteem geïnstalleerd. Dat zal de nodige gevolgen voor een ieder hebben. Lees daarom deze email even goed door.

We gaan werken met een pasjes systeem van Xafax. De huidige pasjes (van Magnacarta) kunnen na 4 juni a.s. niet meer worden gebruikt. Uiteraard zullen de tegoeden die er nog op staan, overgezet worden naar uw account.

De nieuwe pas betreft de NGF-kaart 2018, waarop een koppeling wordt gezet met het betaal- en toegangssysteem van Xafax. Deze organisatie stuurt u zelf in de loop van deze week nog een email, waarin zal worden gevraagd om een account aan te maken en waarbij zal worden uitgelegd hoe dat moet. Met dat account kunt u zelf een tegoed op uw pas zetten, ook al bent u op dat moment nog niet in het bezit van de pas. Als u uw kaart verliest, blijft het tegoed bestaan, omdat het in uw eigen account staat. Iedere keer dat u een nieuwe NGF pas ontvangt, dient die pas te worden gekoppeld bij het ophalen van uw pas. Uw tegoed op de pas verandert hierdoor niet. Als er nog een tegoed op uw oude kaart staat, zal het geld worden overgemaakt naar uw account. Het is dus heel belangrijk dat u voor u de kaart komt wisselen, een eigen account aanmaakt. Wij kunnen dat niet voor u doen!

De NGF pas 2018 ontvangt u van ons bij inlevering van uw Magnacarta-kaart, als u de 2018 pas nog niet eerder heeft opgehaald. De eventuele tegoeden kunnen bij die gelegenheid worden uitgelezen en zullen door ons op uw account worden gestort. De pas zal worden gekoppeld, waardoor u ook met deze pas het toegangshek kunt openen. Het betekent dus wel dat als u na 4 juni komt en uw pas nog niet is gekoppeld en het hek dicht zit, u geen toegang heeft tot het park. Het hek gaat ’s ochtends in ieder geval rond 7.30 uur open en sluit in deze periode zo rond 21.00 uur. Hou hier rekening mee als u een keer (heel) vroeg wil gaan golfen!

Ook de toegang tot het parkeerterrein bij het clubhuis moet op de nieuwe pas door ons worden geactiveerd, mits u hier uiteraard recht op heeft.

De pas zal ook werken bij de ballenautomaat. U kunt daar zowel met uw pas betalen, als met uw pinpas. De muntjes kunnen niet meer worden gebruikt. Mocht u hiervoor nog muntjes hebben, kunnen deze bij de caddiemasters en/of horeca ingeleverd worden. U ontvangt daarvoor het aankoopbedrag terug.

Vanaf 5 juni kunt u bij de caddiemasters langskomen voor het ophalen van uw nieuwe NGF 2018 pas en/of de koppeling met uw account.

Nog even in het kort het belang van het maken van een account en de koppeling van uw nieuwe NGF pas: Het is noodzakelijk voor toegang tot Golfpark Wilnis, eventueel het parkeerterrein bij het clubhuis en daarnaast het kopen van ballen voor de ballenautomaat en uw horeca-bestedingen.

Het nieuwe kassasysteem zal er toe leiden dat het betalen sneller gaat. Er zullen twee mobiele pinapparaten kunnen worden gebruikt. Ook zal er met zgn. handhelds bestellingen worden opgenomen. De bestelling komt in zo’n geval direct bij de bar binnen. Er kan direct worden afgerekend met het nieuwe pasje of met de pin, daarvoor is naar de kassa bij de bar lopen niet meer nodig. Contant betalen kan uiteraard ook. Dat zal wel bij de bar blijven gebeuren.

Op 4 juni zal het vast nog niet vlekkeloos verlopen, omdat die gehele dag nodig is voor de omzetting en inrichting van de nieuwe systemen. Wij vragen begrip voor onze medewerkers. Ook voor hen zal het nieuwe systeem even wennen zijn. Met een beetje geduld van alle partijen zal het vast goed komen.

In het kader van de privacy wetgeving hebben wij ook een privacy policy opgesteld die binnenkort op onze website is te lezen.

Met vriendelijke groet,

Golfpark Wilnis B.V.
Alice en Susan Kool