Beste dames en heren senioren,

 

Op 3, 4 en 5 augustus zullen de NGF Seniorendagen voor de negende keer plaatsvinden bij Golfclub Almeerderhout. Tijdens deze drie dagen kunnen uw senioren verschillende soorten wedstrijden spelen tegen leden van andere clubs. Elke dag kent een andere wedstrijdvorm en per dag kan worden ingeschreven. De seniorendagen staan in het teken van elkaar sportief ontmoeten met een gezellige afsluiting. Met name de woensdagwedstrijd, met als wedstrijdvorm de Texas Scramble, is uitstekend geschikt als teambuildingsactiviteit van clubs, omdat je per team van vier inschrijft.

De donderdag staat in het teken van een Four Ball-Better Ball, waarbij per tweetallen wordt ingeschreven. Dit kan natuurlijk een gemixt team zijn. De laatste dag, vrijdag, wordt er gespeeld in een Chapman Greensome Stableford. Ook hiervoor kan per tweetal worden ingeschreven.

Deelname aan de seniorendagen staat open voor iedereen van 50 jaar of ouder met handicap 36 of lager.

We hebben gemerkt dat de afgelopen jaren van een beperkt aantal clubs spelers hebben deelgenomen aan deze leuke wedstrijden. Het zou mooi zijn als we dit jaar van een groter aantal clubs deelnemers mogen ontvangen.

Wij verzoeken u daarom uw seniorleden op de hoogte te brengen van de Seniorendagen. Wij hebben een poster bijgevoegd die u kunt printen en op het mededelingenbord kunt prikken. Daarnaast zou het fijn zijn als u deze aankondiging en de poster doorstuurt naar uw leden van 50 jaar en ouder en wellicht naar de captains van de seniorencompetitieteams.

Verder stellen we het zeer op prijs als u deze aankondiging met de poster op uw website opneemt met een link naar de website van Golfclub Almeerderhout met alle informatie en mogelijkheden voor inschrijving: http://www.almeerderhout.nl/ngf-seniorendagen-2016/.

Indien u nog vragen hebt naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met Golfclub Almeerderhout of met de NGF.

Wij zien de seniorleden van uw vereniging graag als deelnemer tegemoet op Almeerderhout.

Met vriendelijke groeten,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE GOLF FEDERATIE

Ilona Arkenbout

Voorzitter Commissie Senioren