Nel Lindeman en Cor Meulenbelt winnaars Clubkampioenschap Par 3 Matchplay 

Na drie voorrondes voor de heren en twee voorrondes voor de dames, werden op zondag 25 mei de laatste twee rondes van het clubkampioenschap Matchplay voor de Par 3 baan gespeeld.

Overbodig te zeggen dat de weersomstandigheden ideaal waren. Om half 10 werd gestart door 16 deelnemers en deze sportievelingen mochten om 1 uur weer van start in de strijd om de eerste tot en met de achtste plaats bij de dames en bij de heren. Zo startten aan het begin van de middag acht koppels die tegen elkaar gingen spelen.

Onder aanmoediging van een flink aantal andere leden en fanatieke golfers van de Par 3 baan, kwamen rond half vier de strijdende golfers aan bij de laatste hole. In een enkel geval was de stand na 18 holes nog gelijk waardoor een beslissende hole gespeeld moest worden.

Zo werd uiteindelijk bekend wie de clubkampioenen werden en wie als tweede en derde eindigden.

Bij de dames werd Nel Lindeman eerste, na vorig jaar als tweede geëindigd te zijn. Op de tweede plaats eindigde Giovanna van Hasselt, gevolgd door Els Wennekers.

Bij de heren won Cor Meulenbelt. Hij presteerde het om de laatste negen holes van de dag met 27 slagen, dus zoals een professional het hoort te doen, te eindigen. Zoals het een clubkampioen betaamt. Hij werd gevolgd door Ton Wesseling en Robin Garrelfs, die nog maar kort lid is van Golfclub Veldzijde, werd derde.

20140525 winnaars clubkampioenschap Matchplay Golfclub Veldzijdevlnr: Giovanna van Hasselt, 2e plaats – Els Wennekers, 3e plaats – Ton Wesseling, 2e plaats – Robin Garrelfs, 3e plaats – clubkampioenen Nel Lindeman en Cor Meulenbelt