Ondanks het feit dat het nog ver weg lijkt willen wij de vernieuwde NGF competitie voor 2015 graag onder uw aandacht brengen. De inschrijving voor de NGF-competitie 2015 is vanaf 9 september geopend en alléén mogelijk via de website middels de daarvoor aangemaakte “wedstrijd” op 24 september.

Let op: de inschrijvingsperiode sluit op 23 september!

Inschrijving is open voor leden van de grote baan die per 1 januari 2014 een geldige actieve NGF-handicap (met*) hebben. Inschrijving voor de Par-3 C competitie is open voor leden van de Par-3 baan. Ook zij dienen een geldig actieve NGF-handicap te hebben. In 2015  zullen er vanuit de NGF nieuwe competities worden aangeboden, de competities waar u voor in kunt schrijven zullen zijn:

– Heren – 36 holes – zondag
– Heren – 27 holes – zondag
– Heren – 18 holes – zondag
– Heren senioren – 27 holes – vrijdag
– Heren senioren – 18 holes – vrijdag
– Dames – 36 holes – zondag
– Dames – 27 holes – zondag
– Dames – 27 holes – dinsdag
– Dames – 18 holes – dinsdag
– Dames senioren – 27 holes – donderdag
– Dames senioren – 18 holes – donderdag

De inschrijving voor de PAR-3 en jeugd competitie zal op een later tijdstip plaatsvinden.

Opmerkingen ten aanzien van de inschrijving:

–  Op de website kunt u zich inschrijven bij de wedstrijd voor 18, 27 of 36 holes waarbij de indeling ten aanzien van de seniorenteams zal plaatsvinden op basis van leeftijd, tenzij door u anders   aangegeven in het vakje “opmerkingen”.
– Daarnaast vragen wij u hier aan te geven of u wilt deelnemen in het competitieve of recreatieve team. Hierbij geldt dat de competitieve teams de spelers met de beste speelsterkte bevatten en derhalve meedraaien om het kampioenschap in de poule en zullen promoveren, terwijl dit bij de recreatieve tams niet perse noodzakelijk hoeft te zijn.
– Tevens verzoeken wij de dames welke zich inschrijven voor de 27 of 18 holes competitie aan te geven of dit voor de wedstrijden op zondag of dinsdag is.

Met ingang van de NGF competitie 2015 zal de indeling van de competitieteams plaatsvinden op basis van de kwalificatieprocedure zoals opgesteld door de competitiecommissie. De kwalificatieprocedure kunt u derhalve bekijken middels deze link.