3 oktober wordt gevierd dat Golfclub Veldzijde 30 jaar bestaat. Dat is de reden om deze dag een wedstrijd te organiseren. Overdag zijn er drie starttijden (10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur). De oorspronkelijke limiet van 40 deelnemers per wedstrijd is verhoogd naar 60 deelnemers. Je speelt 10 holes, waarvan minstens drie op de par 3 baan en minstens drie op de 18 holes baan. Deze dag zijn er 30 holes beschikbaar waarvan je er dus tien speelt. Drie uitdagende tijdelijke holes extra dus. En de prijzen zijn lustrumwaardig.

Aanmelden via de site, onder wedstrijden leden. Daar vind je drie wedstrijden op 3 oktober en aan wedstrijd mag je meedoen om zoveel mogelijk leden te kunnen laten spelen.

Voor het lustrumfeest kun je je ook aanmelden via de site. Een borrel, ongeëvenaarde prijsuitreiking, buffet en nog meer vanaf 17.30 uur in het clubhuis. Trio Hallo Hallo zorgt voor een gastvrij onthaal en krijgt momenteel bijles in golftermen. Bij hole 19 komen deze drie heren volledig tot hun recht. We zullen 3 oktober wel merken of ze al golfvaardig zijn.

Na de borrel gaan we aan de maaltijd. Een mix van diner en buffet met ruimte om met elkaar te praten en van plaats te wisselen.

De avond wordt vooral gevuld met gezellig met elkaar zijn, goede spijzen en weinig speeches. Gelegenheid genoeg om met elkaar te praten met af en toe muziek. En die muziek wordt gemaakt door een lokale musicalactrice en zangeres die onze golfvereniging kent: Mariska van Kolck.

 

Mariska is al 30 jaar actief (ook 6e lustrum) met zang en dans en is bekend van o.a. de musicals Ciske de Rat, Beauty and the Beast, De Jantjes, Sonneveld en Moeder ik wil bij de revue. Met een breed repertoire en gevoel voor timing maakt ze ons lustrumfeest tot ons eigen theater.

Er mag gedanst worden: met muziek op een volume waarbij je kunt dansen en kunt praten eindigen we de avond met elkaar. We schatten zo in dat de feestelijkheden rond half 11 ten einde zijn.

Frans Burger – Willem Sorel – Marjolijn Stassen

0625 086 258 – 0611 378 310 – 0620 986 936