Met de aanwezigheid van 320 Veldzijde leden gespreid over vier avonden, heeft de Handicap & Regelcommissie de nieuwe spelregels op de kaart willen zetten.

Op de eerste plaats geven wij daarbij een compliment aan onze leden zelf, die bereid waren om een avondje te komen luisteren naar de presentaties van de commissie. De golfregels zijn nu eenmaal niet het meest populaire onderwerp in het golfwereldje. Maar, onder het motto: “Het moet weer leuk worden om volgens de regels te spelen”, werden de avonden een succes.

Onderstaande foto’s geven een indruk, waarbij 4 maart werd benut om onze greenkeepers in het zonnetje te zetten door het aanbieden van een speciale taart (zie foto). Zij hebben de afgelopen winter veel werk verzet met het groot onderhoud aan de baan, die daarbij weer helemaal is aangepast aan de nieuwe spelregels.

Tenslotte en niet te vergeten bedanken we onze horeca crew, die onder leiding van Edwin de Vries bereid was om buiten het seizoen 4 avonden door te werken. Top!

De Handicap & Regelcommissie


Piet Heijman jr. krijgt de speciale taart overhandigd voor de greenkeepers


Een speciaal woord van dank aan Ed(itor) ter Laare en voice over Dick Kruiswijk voor alle support


Vlnr: Ronald Romein, Paul Thole, Ed ter Laare (video, geluid en montage), Joke Delfos, Dick Kruiswijk (voice over) en Dick Jonkers