Nieuwjaarswedstrijd….IJsemmer 4…… gespeeld onder prima omstandigheden.

Met een vervroegde start vanwege de nieuwjaarsreceptie gingen maar liefst 63 spelers/sters de baan in. Er werd weer vanouds gestreden om eindelijk eens de volle emmer te halen.

Dat lukte deze keer maar liefst 3 spelers: Chiel Aufenacker, Peter van Dis en Gilberto Rojas.

Deze wedstrijd waren er 2 neary’s te bemachtigen. Op hole 4 wist Gilberto Rojas iedereen achter zich te laten, terwijl op hole 17 deze eer weggelegd was voor Annelien Lewin.

Op hole 11 werd genderneutraal gestreden om de leary. Geweldig dat Sil Stoker een tweetal heren terug verwees en dus met de eer en bijbehorende prijs aan de haal ging.

Bij de dames ging de eindoverwinning naar Phil Rich, 15 emmers! Jonneke van Keep en Monique Suters wisten met 11 emmers de plaatsen 2 en 3 te bemachtigen.

Bij de heren wist Piet Persoon met 13 emmers de eerste prijs naar zich toe te trekken. Op de voet gevolgd, ook met 13 emmers, door Peter Openneer. Hans Tukker wist met een zelfde aantal emmers de derde plaats te behalen.

Zondag 19 januari barst de strijd alweer los voor de vijfde wedstrijd, het ziet er nu al naar uit dat ook deze wedstrijd op veel inschrijvingen kan rekenen.

Rest ons iedereen een gezond en sportief 2020 tot te wensen.

WECO