Zondag 15 december werd op de grote baan alweer  de derde IJSEMMER  wedstrijd gespeeld. Aanvankelijk streefden we af op een top deelname, tot het moment dat diverse inschrijvers werden getroffen door een najaars dip en gedwongen diep onder de wol te kruipen. De weersvoorspelling was uitermate vrolijk. Tot we halverwege de wedstrijd waren, de eerste scheurtjes in de voorspelling dienden zich aan. Regenpakken uit de tas, paraplu op en doorspelen voor een zo hoog mogelijke score. Gelukkig hield de regen na 30 minuten het voor gezien.

Bij de dames wist Phil Rich als eerste in dit seizoen de kaart vol te spelen, terwijl Remco Warlicht dit bij de heren al weer voor de tweede keer wist te bereiken. Rien Kroezen speelde ook voor de eerste keer de kaart vol.

Vorig seizoen had de eindwinnaar slechts één volle kaart nodig! Halverwege de competitie kunnen we gerust stellen dat het niveau dit seizoen beslist hoger is!

In deze wedstrijd werd gender neutraal op 3 holes gestreden voor de Neary. Het werd een mannen aangelegenheid. Jaco Ypma, Martijn Schippers en Henk Treur wisten, zij het maar nipt, de dames naar de tweede plaats te verwijzen.

Einduitslag:

Dames:

  1. Annelien Lewin, 12 emmers
  2. Thea Moen, 12 emmers
  3. Jacqueline van Ravensberg 11 emmers

Heren:

  1. Remco Warlicht, 14 emmers
  2. Rien Kroezen. 13 emmers
  3. Richard van Kolck, 13 emmers

Zondag 5 januari wordt alweer de vierde ronde gespeeld, er wordt dan een uurtje eerder gestart, dit in verband met de nieuwjaarsreceptie. Schrijf op tijd in, het is meestal volle bak!

WECO