Bericht van Golfpark Wilnis

Beste Leden,

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Van de gemeente hebben we gehoord dat de horeca toch open mag, op basis van de nieuwe aangepaste regels, die een aanzienlijke vermindering inhouden dan per 1 juli was toegestaan. De strekking van de huidige regels is dat er na het sporten niet met grote groepen een nazit plaatsvindt om verspreiding van corona te voorkomen. De gemeente heeft wel duidelijk aangegeven dat de regelgeving nog weer kan worden aangepast en dat onze horeca dus weer kan worden gesloten. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat het niet aan ons ligt.

Wij zijn heel voorzichtig, door de verschillende instanties kan het na het weekend weer anders zijn.

De nieuwe horecaregels zijn de volgende:

  1. Voor het gebruik van het restaurant en de serre moet gereserveerd worden. Voor maximaal 4 personen tegelijk mag u reserveren. U kunt dit doen door vooraf een mail te sturen naar golf@golfparkwilnis.nl of ter plaatse boven in de hal het horecapersoneel te vragen of er nog een tafel vrij is. Het kan dus ook voorkomen dat het restaurant er niet vol uit ziet, maar dat er wel is gereserveerd, waardoor het niet altijd mogelijk zal zijn om plaats te nemen, of op de plaats die uw voorkeur heeft. Zo nodig zullen wij weer met tijdsblokken per reservering gaan werken. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  1. U zal gevraagd worden om u te registreren en er zal een gezondheidscheck worden gedaan middels het stellen van vragen. Deze vragen staan ook op ons bord bij de ingang. Daarna wordt u naar een tafel gebracht, waar u met maximaal 4 personen mag zitten. We hebben de tafels en stoelen ook weer wat ruimer uit elkaar gezet. Er kunnen maximaal 4 personen aan tafel, dus GEEN 5 of nog meer. Verschuif aub ook geen tafels en stoelen. Dat kan nu gewoon echt niet.
  1. De algehele regel is dat er per ruimte in het restaurant maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn. Wij hebben de tafels, zoals hierboven aangegeven, aangepast aan de situatie. Na 21 uur mogen er geen gasten meer binnen komen en om 22 uur moeten we sluiten.

Ook in de herfst en winter zal er geventileerd moeten worden, waardoor het in het clubhuis wat kouder aan kan voelen. Kleed u daar desnoods op.

Het horecapersoneel zal gaan werken met een hoofdband met een spatscherm of een mondkapje.

Zodra u het clubhuis betreedt, wordt u dringend geadviseerd een mondkapje te dragen. Wij kunnen u daarop aanspreken, maar hopen dat het niet nodig is. Als u aan uw gereserveerde tafel zit, mag het mondkapje af.

We hopen u vanaf vandaag weer te begroeten in het restaurant.

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool