Bericht van Golfpark Wilnis

 Beste Leden,

En weer een stapje vooruit. De horeca mag vanaf maandag 1 juni om 12.00 uur weer open. Er zijn helaas wel wat beperkingen waardoor onze gastvrijheid niet is zoals u van ons gewend was.

Wat verandert er:

RESERVERING RESTAURANT:

In de serre en het restaurant gezamenlijk mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn, uitsluitend na reservering en op 1.5m afstand. Reservering kan via de pop-up op onze website, of per mail naar golf@golfparkwilnis.nl, maar in ieder geval niet per telefoon en/of bij de caddiemaster. De reservering is pas geldig als u van ons een email ter bevestiging heeft ontvangen.

In het restaurant wordt u, zoals gebruikelijk, bediend. Uitsluitend met reservering heeft u toegang tot het clubhuis, via de trap aan de voorzijde. Zonder reservering blijft het clubhuis gesloten. Voor bezoekers van het restaurant is het boventoilet open. Er is geen doorgang naar beneden. De kleedkamers, douches en toiletten blijven nog gesloten.

TERRAS:

Op het terras is plaats op basis van beschikbaarheid, met ook weer de 1.5m afstand. De tafels en stoelen zijn hierop ingedeeld. Voor een plaats op het terras kan niet worden gereserveerd. Daarnaast is op het terras sprake van zelfbediening.

Van 8 tot 10 uur kunt u op het terras een coffee to go halen. Vanaf 10 uur is het terras geopend. De keuken is open van 11 tot 21.30, met uitzondering van de zaterdag en zondag. Dan sluit de keuken om 20.00 uur.

LOOPRICHTING:

Er is eenrichtingsverkeer, waardoor u het terras bij de tee van hole 1 opkomt en vertrekt via de nieuwe trap bij de nieuwe oefengreen. Deze looproute geldt ook als u naar het toilet moet. Alleen het buitentoilet onder de luifel is nog maar open.

Het nieuwe terras is bijna klaar. Het wachten is nog op de reling. Voor uw veiligheid, kan dit terras dus alleen worden gebruikt als u dicht langs het clubhuis loopt. Hier staan ook wat bankjes waarop u kunt plaatsnemen voor de coffee tot go. Verplaats de bankjes niet.

ROKEN:

Bij voorkeur wordt er helemaal niet gerookt op ons complex. Roken op het terras is overigens alleen toegestaan in de hoek naast de nieuwe uitbouw, dus niet aan de tafels bij de overige gasten.

Omdat we het horeca-protocol met alle voorschriften willen opvolgen, hebben we een aangepaste werkwijze en reserveringsregels moeten opstellen. Deze kunt u hieronder doorlezen:

VRAGEN VOORAFGAAND AAN RESERVERING:

– Wilt u voor lunch/borrel/diner reserveren?
– Aanvangstijd
– Naam-telefoonnummer-emailadres-aantal personen
– Bent u woonachtig op hetzelfde adres als u met 3 personen of meer komt?

SPELREGELS:

– Wanneer u gezondheidsklachten heeft bent u verplicht uw reservering te annuleren.
– Wanneer u geen reservering heeft, kunt u ter plekke om een reservering verzoeken op basis van beschikbaarheid.
– Vanwege beperkt aantal zitplaatsen hanteren we de volgende stelregels:

– 15 minuten per drankje vanaf het moment van uitserveren
– 30 minuten per lunch/diner/gerecht vanaf het moment van uitserveren
– U kunt maximaal 2 uur in ons restaurant verblijven

De gastvrouw/heer zal de bezetting monitoren en noodzakelijkerwijs bovenstaande tijdslimieten toepassen.

– Businessleden kunnen 14 dagen van tevoren reserveren, leden 7 dagen van te- voren, greenfee spelers/bezoekers van ons restaurant (niet golf gerelateerd) 5 dagen van tevoren. Op de dag zelf kunt u plaatsnemen op basis van beschikbaarheid.

TIJDENS UW BEZOEK AAN ONS RESTAURANT:

– Voeren we triage (gezondheidsvraag gesprek) uit bij arrivé.
– Dient u alle veiligheidsmaatregelen, verplichte looproute en de instructies van onze medewerkers op te volgen.
– Bent u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het zorgvuldig omgaan met de hygiëne-regels.
Klik hier om te reserveren

We hopen op mooi terrasweer.

HOLE 1 en 9:

In het volgende bericht hopen we u te kunnen informeren wanneer de nieuwe hole 1 en 9 in gebruik kunnen worden genomen!

Tot ziens en met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool