Zoals de traditie wil worden de eerste twee winter eclectic series bij de senioren afgesloten met een scramble over 9 holes.  Deze keer moesten de veertig deelnemers aan de wedstrijd helaas de regen trotseren.

Na de wedstrijd serveert de horeca vervolgens altijd heerlijke erwtensoep als lunch. Een glas wijn, roggebrood en katenspek maken het geheel tot een klein feestmaal.

Voor de lunch las Jan Moen een boodschap voor van Klaas Schermer. Zoals bekend is Klaas ongeneeslijk ziek en kan hij niet langer meer golfen. In zijn afscheidsboodschap bedankte Klaas zijn mede senioren, de commissie, het personeel van het Golfpark en met name ook de horeca medewerkers voor hun prettige gezelschap en klantvriendelijke inzet.  Als afsluiting werd een glas champagne (aangeboden door Klaas) geheven en geproost op het leven van Klaas. Een waardig afscheid van een echte levensgenieter wiens aanwezigheid wij zullen missen.

De dagprijzen gingen deze keer naar de flights van Jaap Breunesse en Ron Hofhuis

De prijzen voor de tweede serie tenslotte gingen in de categorie met hcp. >24  naar Wim de Jong (1e) en Arnold Bergenhenegouwen. In de categorie met hcp. <24 gingen de prijzen naar Kees Dijkhof (1e) en Tom Kuijers.