Golfers van het jaar 2015 18 holes Golfclub Veldzijde

Frank van der Wal en Adrie van den Brink – 18 holes baan Golfers van het Jaar

Golfers van het jaar 2015 Par 3 baan Golfclub Veldzijde

Frans Burger (m) tussen de Golfer en Golfster van het jaar van de Par 3 baan Monique Nijman en Chris Wagg 

Golfers en Golfsters van het Jaar 

Onlangs zijn de golfers en de golfsters van het jaar 2015 bekend gemaakt bij Golfclub Veldzijde. Deze titel wordt bereikt voor het hoogste totaal aantal behaalde stablefordpunten over de beste tien wedstrijden van het golfseizoen 2015. Omdat Golfclub Veldzijde wedstrijden organiseert op haar homecourse Golfpark Wilnis op zowel de 9 holes par 3 baan als op de 18 holes baan, zijn vier spelers titeldragers.
Voor de Par 3 baan zijn Monique Nijman uit Nieuwer ter Aa en Chris Wagg uit Ter Aar de titeldragers. Chris Wagg heeft het hoogste aantal punten bereikt van de vier winnaars en heeft 375 stableford punten in 10 wedstrijden bereikt. Monique Nijman is nog maar twee jaar aan het golfen en heeft met 366 punten een mooie prestatie neer gezet. De prijzen werden overhandigd door Frans Burger, voorzitter van de wedstrijdcommissie van de Par 3 baan.
De golfer van het jaar van de 18 holes baan is Frank van der Wal uit Woerden. 368 punten haalde hij binnen in zijn beste 10 wedstrijden en ook voor Frank geldt dat hij nog niet zo lang lid is en golft. Adrie van den Brink uit Nieuwkoop was met 338 de beste speelster bij de dames van de 18 holes baan. Ed ter Laare overhandigde de prijzen. Hij was voorzitter a.i. van de wedstrijdcommissie in 2015 tot hij in november tot bestuurslid werd gekozen.
De namen van de golfers van het jaar 2015 prijken vanaf nu op vier houten borden waar een golfclub op is bevestigd en in het clubhuis aan de Bovendijk in Wilnis te bewonderen zijn.