Beste leden,

De donderdag is ook in het winterseizoen door het enorme succes van de herenochtend en -middag eigenlijk helemaal bezet met wedstrijden. Elke donderdag doen er gemiddeld zo’n 80 leden mee !
Golfpark Wilnis wil alle leden met plezier laten golfen door tijdens het winterseizoen de mogelijk te geven om elke donderdag tot en met de maand maart voor €15 per 9 holes  op de Kroonprins in Vianen  te kunnen spelen.
Op deze baan is er nog veel ruimte…….. Dit is een uitgelezen mogelijkheid voor onze leden om kennis te maken met deze prachtige nieuwe baan.
Als je wilt reserveren graag via telefoonnummer 0347-345160 . Wel dien je bij aankomst aan te kunnen tonen dat je lid bent van GC Veldzijde door je Magna Carta kaart of NGF pas te laten zien.
Deze aanbieding geldt tijdens de winterperiode voor alle leden van GC Veldzijde (18h baan en PR-3)

Wij hopen dat dit initiatief tegemoet komt aan de wens om ook op de donderdagen tijdens de winter lekker te kunnen golfen!

Vriendelijke groet,

Het bestuur

P.s. Om golfbaan De Kroonprins Vianen te bezoeken kunt u het beste bedrijventerrein De Biezen aanhouden wanneer u van de A27 of de A2 de afslag Vianen heeft genomen. Vervolgens kunt u het beste via de Merwedekade en vervolgens de Bolgarijsekade naar de Kruisweg rijden. Op de kruising van de Bolgarijse kade met de Kruisweg slaat u rechtsaf.

Het adres is Kruisweg 3a, 4131 NX Vianen.