In overeenstemming met de maatregelen van de regering blijven alle faciliteiten van Golfpark Wilnis gesloten tot en met 28 april.
De clubactiviteiten van Golfclub Veldzijde, waaronder de wedstrijden, zijn eveneens afgelast tot en met 28 april.
Deze datum kan worden aangepast op basis van nieuwe maatregelen.
De geplande Algemene Ledenvergadering van 15 april a.s. wordt verschoven naar een nader te bepalen datum.
De leden hebben een separate mail ontvangen.

Wat gaat wel door?

Op Golf.nl vind je “Tips om thuis aan je spel te werken”.
Ook is het een goed moment om je grips te vervangen. Jacques Balvert (06 44332788) heeft er nu alle tijd voor.
Blijf gezond, wij zien uit naar het moment dat het golfseizoen weer kan starten!

Voor sommigen onder ons is de komst van het coronavirus echter nog veel ingrijpender; zij worden persoonlijk of binnen familie zélf getroffen door dit virus. We wensen de betrokkenen heel veel sterkte toe!

Golfpark Wilnis laat ons weten dat het veranderen van hole 1 en 9 voorspoedig verloopt. Volgende week wordt het gras ingezaaid. Met de voorspelde warme temperaturen en wat regen lijkt het groeizaam weer te worden. Ook is er al een eerste laag asfalt op het nieuwe wandelpad en de rotonde aangebracht. De afwerklaag volgt zodra ook het bovenparkeerterrein af is, waarschijnlijk voor 1 mei.

Bas Kräwinkel heeft gisteren een filmpje gemaakt van de baan; hoofdgreenkeeper Piet vertelt daarin over het onderhoud dat hij en zijn team nu aan het verrichten zijn. U kunt het filmpje zien op https://youtu.be/6VbJH5F8uXo . U kunt op deze link klikken.

Ook Golfpark Wilnis leeft natuurlijk mee met hen die getroffen zijn door het coronavirus, zowel door de ziekte als met de bedrijven die hier ook hard door geraakt zijn.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Golfclub Veldzijde
Alice en Susan Kool