Beste leden,

Hole 1 en 9:

Goed nieuws: vanaf maandag 29 juni gaan de vernieuwde hole 1 en 9 weer open en is de nieuwe oefengreen beschikbaar. Vanaf dat moment geldt weer de gebruikelijke tijd van 2 uur en 10 minuten voor de A lus. Hopelijk is dat voldoende voor hole 9 met al die bunkers! De rating is ook gereed en kunt u hier vinden.

Tegen die tijd is ook de verbouwing van het terras en de jeu de boules baan af. Op onze website (www.golfparkwilnis.nl) zijn binnenkort leuke arrangementen te vinden, bijvoorbeeld voor een feestje (helaas nog wel op 1,5 m afstand) met ook niet golfende familie leden of vrienden. Ook hen kunt u laten zien en meegenieten waarom u zo graag bij ons komt.

Bedankt voor uw begrip tijdens de verbouwing. Wat ons betreft is het de tijdelijke aanpassing van de A-lus waard geweest.

Horeca:

Het was de laatste tijd voor ons allemaal een beetje wennen met de looproutes en de horeca. Vanaf nu gaan we u weer bedienen op het volledige terras, gaan de toiletten beneden weer open en kunt u binnendoor naar het restaurant lopen. De kleedkamers en douches blijven nog wel gesloten. Houd wel afstand van elkaar en natuurlijk geldt bij corona-verschijnselen: blijf thuis.

Voor een reservering voor het restaurant/serre kunt u altijd binnenlopen om te vragen of er een tafel vrij is. Dat kan voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Als u zeker wilt zijn van een tafel, reserveer dan tijdig per mail op golf@golfparkwilnis.nl. U ontvangt van ons een bevestiging. Voor het terras kan niet worden gereserveerd.

Geniet van de nieuwe holes en tot snel!

Alice en Susan Kool