Afgelopen dinsdag speelden 46 dames een gezellige Caroussel wedstrijd. 6 flights van 6 en 2 flights van 5. Hilary en Petra schoven later aan bij de borrel.
Er was niet al te best gepresteerd en iedereen dacht dat zij voor de poedelprijs gingen maar er was vooral heel veel plezier bij alle flights.
Rond 16.00 uur kwamen de eersten binnen en de rest volgden al snel. Een drankje en bitterballen met elkaar en daarna omkleden voor het diner.
Tijdens het diner werden twee dames gehuldigd die in september een zeer respectabele leeftijd hadden gehaald.
Janny had haar bloemen al eerder thuis gekregen en Marika kreeg ze alsnog deze avond.
img_1627
Daarna werden de overall prijzen van het afgelopen jaar uitgereikt.
De maandtrofee werd gewonnen door Ellen Uitdehaag die hem overhandigd kreeg van Femia, de winnares van vorig jaar.
Hilary Manley werd overall winnaar van de juw. van Beekprijs.
De Matchplay winnaressen waren Joke Schiphorst (afwezig maar wat heeft zij geweldig gepresteerd afgelopen seizoen!), Gerrie Sukkel, Nelleke Arends, Ellen Uitdehaag en Lia van Leeuwen
De Eclectic winnaressen waren Raya vd Kerkhof(9 holes en afwezig), Nelleke Arends, Marga Scheijde (afwezig)en Lily Maaswinkel (tot hand.24.1) en Lia van Leeuwen, Gerda Baak en Bertien Schulein (vanaf hand. 24.1)
img_1628
De dagwinnaars waren Thea Moen, Gerda Antoniacomi, Rina Brouwer, Liesbeth vd Velden, Jenny Altona en Gerrie vd Acker (eerste prijs) en Maria Neessen, Gerda Baak, Louk Thole, Lily Maaswinkel, Ria de Graaf en Marijke v.d Veen (tweede prijs).
De damescommissie (Gerda, Ria, Lia, Femia, Petra en Hermien) werden bedankt voor hun inspanningen het afgelopen jaar met een leuk speech van Irmgard en prachtige boeketten bloemen verzorgd door Gerda Baak.
img_1629