Tijdens de Algemene Leden Vergadering is Gert van Hasselt uitgeroepen tot Super Caddie. Onze voorzitter Dick Westerveld lichtte toe waarom deze trofee aan Gert overhandigd moest worden.

Gert is verkozen omdat hij gedurende vele jaren nauw betrokken is bij de vereniging. In eerste instantie in de redactiecommissie van het clubblad, gevolgd door een wezenlijke rol in de automatiseringscommissie. Bij het overgaan naar het nieuwe registratiesysteem voor wedstrijduitslagen EGolf4U heeft Gert menig uur besteed aan alles uitpluizen en overzetten. Net als aan het uitleggen van de werking van dat systeem aan ons allemaal. Gert schreef ook de duidelijke handleiding voor nieuwe leden. Tot slot levert Gert ook gevraagde gegevens voor verschillende commissies en de ledenadministratie.
Het beeld werd daarna traditiegetrouw uitgereikt door Super Caddie 2017, Aad Kooijman.

Bij de overhandiging zei Aad dat Gert nu niets meer hoeft te doen. De hoogste eer is immers behaald. Gert reageerde  door te zeggen dat hij nog helemaal niet van plan is met zijn activiteiten voor de vereniging te stoppen. Gelukkig maar. Bestuur en de aanwezige leden feliciteerden Gert van harte en wensen hem nog veel vrijwilligerswerk en golfplezier toe.