Beste leden,

De laatste persconferentie heeft voor golf geen veranderingen opgeleverd. Wel willen we nog informatie over het gebruik van de myNetPay app met u delen.

Misschien gebruikt u de oranje app al voor het afrekenen in onze horeca of voor het kopen (tegen gereduceerd tarief) van golfballen op de driving range of het openen van het toegangshek.

De leverancier heeft recent een nieuwe myNetPay app geintroduceerd met een wit/oranje logo. De oranje app werkt niet meer goed en we verzoeken u deze te verwijderen en de nieuwe wit/oranje app te installeren. Uw tegoed wordt na het inlogproces (zie hieronder) op de nieuwe app getoond.

De werkwijze:

In de App/Playstore zoekt u de wit/oranje myNetPay app op (zie foto). Dit kan via de QR code (zie foto). Na installatie zoekt u bij “mijn locaties” naar Wilnis. U vult in het eerste veld als gebruikersnaam uw recente ngfnummer in en uw wachtwoord. Weet u dat wachtwoord niet meer, stuur een mail naar golf@golfparkwilnis.nl, zodat we u een tijdelijk wachtwoord kunnen geven. Weet u uw wachtwoord nog wel, voer dat dan in en vervolgens wordt uw tegoed getoond in de app.

Logo myNetPay app:         QR code myNetPay app:

Heeft u nog niet eerder de app gebruikt, volg dan onderstaande werkwijze:

U dient u voor het gebruik eerst éénmalig te registreren via deze link: https://golfparkwilnisvianen.mynetpay.nl

Doe dit bij voorkeur op een pc en niet op uw mobiele telefoon. De allereerste keer vult u in het eerste veld uw recente ngfnummer in. Klik vervolgens bij: Wachtwoord vergeten? op Opnieuw Instellen. Een tijdelijk wachtwoord zal aan het ons bekende mailadres verstuurd worden.

Wijzig daarna uw tijdelijke wachtwoord door naar Mijn Account, Profiel en Wachtwoord Wijzigen te gaan. Het nieuwe wachtwoord met gebruikersnaam (ngf-nummer) kunt u vervolgens in de app invoeren.

Nu kunt u gebruik maken van de MyNetPay app op uw mobiele telefoon om de kaart op te waarderen, uw saldo te checken of uw transacties in te zien. Als u in de MyNetPay app gaat naar betalen, krijgt u een QR code die u voor de lezer van de ballenautomaat kunt houden. Ook opent het hek met deze app als u een keer vroeg bent. En met deze QR code kunt u betalen bij het restaurant.

In de nieuwe Off Course zal dit onderwerp ook besproken worden.

We hopen dat u er op deze manier uitkomt.

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan