26 – 29 Mei 2022 – Bernardus

De eerste communicatie met de NGF is inmiddels geweest. Dus hieronder meer info.
Ook dit jaar weer op Bernardus. Vorig jaar hebben we (ondanks Corona) met onze vrijwilligers een ontzettend leuk toernooi meegemaakt.
In samenspraak met de DP World Tour (voormalige European Tour) is dit toernooi verhuisd naar het Hemelvaartweekend in Mei.

1 voordeel voor de spelers : de top 3 mag meedoen op de 150ste editie van “The Open”. Ook zijn er nog veel grote toernooien na de Dutch Open. Veel spelers (die zich daarvoor nog willen kwalificeren) zullen mee willen doen om punten te pakken.

Vorig jaar stonden we op Hole 10. Dit jaar zijn we ingedeeld op Hole 15. Ook dit is een Par-4, maar toch een stukje langer. 432 meter (H15) ipv 341 meter (H10).

We hopen natuurlijk wel, dat er dit jaar veel meer toeschouwers mogen komen.

Maar….als we als GC Veldzijde op Hole 15 willen staan, hebben we wel vrijwilligers nodig. Via onderstaande link krijg je informatie wat er van je verwacht wordt en wat je ervoor terugkrijgt. Wil je meer info, stuur mij dan een email.

Word vrijwilliger van het Dutch Open • Golf.nl  (NIET AANMELDEN via deze site).

Als je het leuk vind om mee te doen (je wordt op 3 dagen ingedeeld), stuur dan een email naar mij. Ik zal een lijst maken van alle aanmeldingen. Het is nog niet duidelijk hoeveel vrijwilligers we dit jaar mogen inzetten, dus een aanmelding betekent NIET automatisch, dat je ook mee kan doen. Als er teveel aanmeldingen zijn, zal er geloot moeten worden.

Mijn mailadres is marcelbuyink@gmail.com