Op donderdag 27 september speelden de heren senioren met 65 man een Vossenjacht. Daarbij spelen twee vossen in de eerste flight. Die bepalen de ‘PAR’ van elke hole. De beste score van de twee vossen bepaalt voor alle volgende spelers de PAR. Dus als de beste vos op hole 1 6 slagen nodig heeft dan is hole 1 een PAR 6 voor alle volgende spelers. Die nieuwe PAR wordt op een briefje genoteerd bij de Tee van de eerstvolgende hole. De deelnemers spelen met 75% handicap verrekening en noteren hun score alsof het een Stableford wedstrijd betreft. Vanaf nu spreken we over ‘Vossenjachtpunten’.
Omdat de twee vossen niet echt een topdag hadden konden de overige 67 spelers monsterscores realiseren. De baan werd door de vossen van een PAR 72 opgewaardeerd naar een PAR 94. Bijna de helft van de deelnemers kwam met 36 of meer Vossenjachtpunten van de baan.

Hole 10 was nu een PAR 5 in plaats van normaal een PAR 3. Een enkele speler kwam met een Albatros d.w.z. drie slagen onder de ‘nieuwe PAR’ van deze hole. Het aantal Birdies liep in de tientallen en ook de bijna 20 Eagles deden het buitengewoon goed. Zo werd er een hele volière bij elkaar geslagen.

Uiteindelijk was de uitslag als volgt:
Eerste met 54 Vossenjachtpunten Joop van der Horn
Tweede met 51 Vossenjachtpunten Henk Schoonhoven
Derde ook met 51 Vossenjachtpunten Jan Rubenkamp

Volgens de enthousiaste deelnemers was het een spelvorm die voor herhaling in aanmerking komt. Wellicht mede ingegeven door het prachtige weer op deze laatste donderdag in september waardoor de prijzen op een zonnig terras konden worden uitgereikt.