Beste dames van Veldzijde,
meedoen is belangrijker dan winnen!
Met deze oproep wil ik alle dames met HCP 0-36 oproepen om zich in te schrijven voor de matchplay kampioenschappen. (voor dames met hogere handicap… zie de ps hieronder!)
De kampioenschappen worden gespeeld in het weekeinde van 6 &7 juni aanstaande. In dit weekeinde zullen 16 dames strijden om de titel: Matchplay kampioen 2015!
Als er meer dan 16 dames inschrijven dan zullen voorrondes gespeeld worden in het weekeinde 30/31 mei. Als je dat weekeinde niet kunt en je moet toch een voorronde spelen dan kun je ook altijd in de week voor de 6e juni deze wedstrijd spelen.
Als je in de groep van de 16 laatste dames zit speel je op zaterdag 6 juni ’s ochtends de eerste matchplay en als je wint dan ’s middags voor de kwartfinale. Win je die wedstrijd dan zit je in de halve finale die op zondag 7 juni gespeeld wordt. De winnaars en verliezers van de ochtend wedstrijd strijden ’s middags tegen elkaar om de 1e, 2e, 3e en 4e plek. Om dit te aanschouwen kun je je inschrijven voor de wedstrijd ’tussen de kampioenen’ op zondag 7 juni … ook als je zaterdag uitgeschakeld bent.
Het zal een druk, maar erg gezellig golfweekeinde worden, dus …. schrijf je HIER in.

Tot ziens op 6 juni!
namens de WECO,
Cora Jonkers

ps … wil je niet spelen maar wel aanwezig zijn dit gezellige weekeinde dan kunnen we als WECO nog wel wat hulp gebruiken (starten, scorebord, buggy in de baan op zondag) … wil je meehelpen dan horen we het graag! Mail dan naar : weco@golfclubveldzijde.nl