Ook dit jaar hebben we weer ons vaste team. Bestaande uit :

Helma van Brenk     Marcel Buyink
Nel Lindeman          Ben Schnieders
Nella Stokman         Hans Veldhuijzen

Vorig jaar zijn we met afstand 2e geworden in de poule door echt goed te spelen. De 1e wedstrijd verloren, maar daarna met 13-5, 16-2 en 16-2 gewonnen.Dat willen we natuurlijk blijven doen. In September heeft iedereen aangegeven waarin hij/zij beter wil worden. Dat hebben we besproken met Bas Kräwinkel.

Op 16 november hebben we de 1e training gehad (oa slaan uit de rough).

De 2e training was 16 februari. Het was nog even twijfelachtig of de baan openbleef gezien de hoge windsnelheden. Maar gelukkig ging de training door, want het thema voor die dag was “lage ballen slaan” en dat kun je natuurlijk het beste oefenen met veel wind.

Natuurlijk was het hele team aanwezig en hebben we een zeer leerzame training gehad. Je ziet, dat iedereen ver wilt slaan en harder als we tegen de wind in speelden, maar het resultaat liet toch vaak te wensen over. Terwijl het met aangepast spel veel makkelijker is en je meer controle houdt. De competitie is matchplay, dus laat de tegenstander maar de fouten maken.

Bas heeft een windmeter en die kon hij mooi gebruiken. Gemiddeld was de windsnelheid tussen de 40 en 50 km/u, maar de hoogste meeting tijdens de training was 61.2 km/u. Zowaar een stormachtige training. Zie onderstaande video link.

https://www.youtube.com/watch?v=HqCLff06D8o