Wat een super geslaagde dag voor de Marshals van Golfpark Wilnis. Als dank voor hun inzet, worden de Marshals eenmaal per jaar door Golfpark Wilnis uitgenodigd voor een bedankdag. Het is altijd een hele gezellige dag. Eerst dronken we samen koffie. Daarna volgde een presentatie van Brian en leden van de commissie. Het afgelopen seizoen werd geëvalueerd en we bespraken onze plannen voor de toekomst.

Na een heerlijke lunch gingen we de baan in voor een Texas scramble wedstrijd. Het was ongekend mooi weer met een heerlijke temperatuur. Er waren prachtige prijzen voor de speciale verrichtingen en de winnende teams, met dank aan Alice die dat geweldig verzorgd had.

Na binnenkomst een welverdiende borrel en daarna een 3 gangen diner. We hebben genoten van al die verwennerij.

Een aantal leden stopt aan het eind van het seizoen en deze keer hadden we extra aandacht voor ons commissielid Joop, die na 9 jaar trouwe dienst uit de commissie stapt, maar gelukkig wel Marshal blijft.

Zowel door Brian als de commissie werd Joop in het zonnetje gezet. Joop zou Joop niet zijn als hij niet nog even wat wijze woorden en raadgevingen voor de commissie had. Daar gaan wij natuurlijk mee aan de gang.

Iedereen ging voldaan op weg naar huis. En ik hoorde vaak: wat hebben wij toch een gezellige, hechte groep. En dat is ook echt zo.

Maar… wij houden voor komend seizoen nog maar 30 Marshals over. Daar redden we het niet mee om alle diensten op te vullen. Praat eens met een Marshal en hoor hoe enthousiast ze zijn. Wij zijn geen politie agent maar gast heren/vrouwen van ons golfpark. Het is echt heel leuk werk om Marshal te zijn. Je leert heel veel leden kennen. Green fee spelers waarderen het zeer als er een Marshal aanwezig is.

Spreekt Marshal zijn je aan? Join dan deze gezellige Marshal-family. Neem contact op met de Marshalcommissie en wij zorgen dat je ingewerkt bent voordat het zomerseizoen weer begint.

Vanaf 1 nov zal er alleen een Marshal zijn in het weekend als het goed weer is en er veel spelers verwacht worden.

van: Liesbeth van der Velden  Marshalcommissie