In het kader van ons 6e lustrum organiseren we Borrels met Babbels. Waarom? Om een ander verhaal te horen, inspiratie op te doen en blik te verruimen.

Vrijdag 6 november wordt de tweede Borrel met Babbel gehouden. Dit keer in combinatie met onze businessleden en hun introducés.

De spreker bij de 2e Borrel met Babbel is Jim Halfens. Jim is ondernemer pur sang en heeft onder andere het concept van Echtscheidingshotel of Divorce Hotel bedacht.

Op Valentijnsdag in 2011 is het concept om binnen een weekend in een hotel een voorgenomen scheiding te regelen gelanceerd. Inmiddels is dit ondernemende idee tot een tv-programma in binnen- en buitenland geworden.

Jim gaat ons 6 november vertellen hoe je een merk kunt maken of kunt worden. Jim toont aan dat het bouwen van een wereldmerk zonder grote marketingafdelingen en ruime budgetten mogelijk is.

Nieuwsgierig?

Meld je aan door je in te schrijven, via Leden Login op de website, zoals je voor een wedstrijd gewend bent.

Praktische zaken:

Ontvangst vanaf 17.00 uur. De lezing begint rond 18.00 uur en duurt zo’n dertig minuten. Napraten van 18.30. In ons clubhuis. De borrel en de lezing worden aangeboden door Golfclub Veldzijde.