Werd een week geleden nog de seizoen slotwedstrijd gespeeld, dit weekeinde stond de volgende uitdaging alweer gepland. Dit winterseizoen is gekozen om twee wedstrijden gezamenlijk te spelen.

Direct na alle starts van de eerste ijsemmer wedstrijd gingen op de A-lus 13 dames en heren strijden voor de dagwinst in de allereerste 9 holes winterwedstrijd. Met een individuele handicap verrekening  van 85% moest men proberen om zoveel als mogelijk stableford punten te scoren. De bedoeling is dat deze wedstrijd in dit seizoen acht keer, tegelijk met de ijsemmer wedstrijden, wordt georganiseerd. Aan het einde van deze cyclus wordt een overall kampioen bekend gemaakt over de vier beste resultaten. De top 3 van deze middag ziet er als volgt uit:

  1. Sjoerd van Dijk 14 STF
  2. Fred Knitel 14 STF
  3. Bettina van Dalen 13 STF

Intussen werd door 63 golf enthousiastelingen over 18 holes gestreden om de meest gescoorde ijsemmers op deze middag. In de baan werd de kreet YES (alweer een emmer) vaak gehoord. Na afloop bleken er totaal maar liefst 540 ijsemmers gescoord te zijn! Een gemiddelde van ruim 8,5 (emmer) per deelnemer.

De top drie bij de dames :

  1. Joke Schiphorst (12stuks)
  2. Jose Adamse (11 stuks)
  3. Joke Delfos (11 stuks)

Bij de heren werd de top drie gevormd door:

  1. Remco Warlicht (13 stuks)
  2. Peter van Dis ( 12 stuks)
  3. Peter Tijssen (12 stuks)

Op zondag 20 november worden de tweede 9 holes winterwedstrijd en ijsemmer georganiseerd. Rond 30 oktober worden de wedstrijden open gesteld. Schrijf op tijd in want vol =vol!