Beste dames en heren competitiecoördinatoren,

Wij verheugen ons om een team van uw vereniging op onze baan Golfpark Wilnis te mogen ontvangen in het kader van de NGF-competitie 2022.

Wilt u een oefenronde spelen op de 18 holes baan, dan kunt u 2 weken voor de gewenste datum contact opnemen met de caddymaster (tel. 0297-281143 of caddymaster@golfparkwilnis.nl ) voor het reserveren van starttijden. Met onze baanexploitant is overeengekomen, dat het tarief voor een oefenronde op de 18-holes baan € 48,- pp is.

Wilt u een oefenronde spelen op onze par-3 baan, dan kunt u vooraf contact opnemen met de caddiemaster (tel. 0297-281143 of caddymaster@golfparkwilnis.nl ). Een dagkaart voor het spelen op de par-3 baan is € 25,- pp.

Buggy’s zijn door de NGF toegestaan voor alle klassen met uitzondering van de hoofdklassen. Wij verzoeken de captains van deze teams eventuele buggy’s voor spelers van de bezoekende teams op tijd bij de captain van het ontvangende team te laten reserveren. Uitgifte vindt plaats op volgorde van reservering. Op de baan zijn geen eigen buggy’s toegestaan. De baancommissaris heeft het recht het gebruik van buggy’s onder bepaalde omstandigheden te verbieden.

Op de dag van de wedstrijd ontvangen onze gastheren en -dames u met koffie en cake. Indien de Covid19 maatregelen het toelaten, stellen we het op prijs als de bezoekende teams na de wedstrijden gebruik willen maken van ons restaurant voor het diner. Voor informatie en afspraken over lunch en diner kunnen uw captains contact opnemen met de betreffende captain van GC Veldzijde.

Actuele informatie over de status van de baan, handicaptabellen, lay-out, local rules, het wel of niet toelaten van buggy’s, routebeschrijving e.d. kunt u vinden op de website van Golfpark Wilnis

Attentie navigatiesysteemgebruikers: s.v.p.  Bovendijk inrit 16A  te Wilnis aanhouden.

Wij wensen u een plezierige competitie toe.

Namens de Competitie commissie,
Cora Jonkers, Dirk Stibbe, Marcel Buyink
E-mail: competitie@gcveldzijde.nl

U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze teamcaptains van de najaarscompetitie:

team captain mailadres telefoon
Veldzijde 1 Remco Warlicht Remco@warlicht.nl 06-12053291
Veldzijde 2 Dirk Stibbe destip@hotmail.com 06-25151610