Beste leden van Golfclub Veldzijde,

Mede namens het bestuur van Golfclub Veldzijde vragen wij graag uw aandacht voor een drietal onderwerpen:

  1. Boekingsregels per 17 januari 2022

Vanaf vandaag, 17 januari 2022, gaan we over op de volgende boekingsregels:

Starttijdinterval op 10 minuten, flights van max. 4 personen, boeken van 18 holes is weer mogelijk en 2 uitstaande boekingen zijn toegestaan.
Per woensdag 19 januari kunnen de clubwedstrijden worden hervat.
Het aanvullen van de flights (alle dagen tussen 10 en 12 uur) blijft in elk geval gelden tot en met 26 maart a.s. Voor de periode daarna volgt later bericht. Dit aanvullen geldt ook voor de par 3 baan.

Reeds geboekte tijden voor de komende dagen blijven staan als 2-bal op 6 minuten starttijd. Om verstoppingen in de baan te voorkomen, kunt u dan NIET met meer dan 2 personen spelen. De nieuwe boekingen die vanaf vandaag gemaakt worden, gaan volgens de regels die vanaf vandaag ingaan. Het kan voorkomen dat u een starttijd ziet, maar dat bij reservering die starttijd niet gemaakt kan worden, omdat dit niet uitkomt met een bestaande boeking op 6 minuten.

Toegang tot het clubhuis (alleen beneden, nu de horeca nog gesloten is) met een mondkapje en het coronatoegangsbewijs. Fijn als u overal 1,5m afstand houdt.
Ook de kleedruimten, douches en toiletten beneden zijn weer open en toegankelijk.
Onze afhaalbalie beneden blijft voorlopig nog. We hopen op 25 januari op goed nieuws voor de horeca!

  1. Verlichting driving range

Vanaf 25 januari 2022 zal op iedere dinsdagavond tot 20.00 uur de driving range verlicht zijn. Check de agenda van de golfpro’s of ze die avond ook les geven of kom lekker oefenen.

  1. Vertrek Tom Blasse

Per 1 maart a.s. gaat onze manager Tom Blasse ons bedrijf verlaten, na 31 jaar voor onze familie te hebben gewerkt. Gelukkig kunnen we hem altijd blijven bellen voor advies en zal hij ook vast nog wel eens op de golfbaan te vinden zijn. Wij bedanken Tom voor zijn jarenlange trouwe inzet en goede ideeën in al die jaren! Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe (assistent) manager. Zodra we iemand hebben gevonden, zullen we haar/hem aan u voorstellen.

Veel golfplezier en heerlijk dat het alweer iets langer licht blijft zodat er weer meer gegolfd kan worden.

Alice en Susan